قارچ یک ماده غذایی خوشمزه ای است که در غذاهای متفاوتی کاربرد دارد.قارچ به خاطر بافت لطیفی که دارد شاید تا ۱۰ روز در یخچال دوام بیاورد و بعد از آن سیاه و خراب می شوند.برای نگهداری طولانی قارچ باید ان را فریز کرد در ادامه این مطلب به شما ۳ روش فریز کردن قارچ بدون سیاه شدن را به شما معرفی می کنیم پس تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.
نگهداری طولانی مدت قارچ در فریزر
با روش های زیر می توانید قارچ را طولانی مدت در فریزر نگه دارید:
۱- از روش بلانچ کردن قارچ استفاده کنید
به جرات میتوان گفت که بهترین روش برای نگهداری طولانیمدت قارچ در منزل «بلنچ کردن» یا «بلانچ کردن» آن و سپس قرار دادن قارچ در فریزر است. برای این کار باید قارچها را بشویید و به صورت ورقهای خرد کنید. سپس یک قابلمه آب روی شعله گاز قرار دهید و کمی آبلیمو به آن اضافه کنید. بعد از این که آب شروع به جوشیدن کرد، قارچها را اضافه کنید و چند دقیقه آنها را در آب جوش زیر و رو کنید.
پس از حدود ۵ دقیقه میتوانید قارچها را آبکش کنید و با آب سرد بشویید. بعد از خنک شدن قارچها آنها را بستهبندی کنید و در فریزر قرار دهید. به منظور فریز کردن قارچ میتوانید بعد از بلانچ کردن قارچها آنها را در سینی پهن کنید و در فریزر بگذارید. بعد از منجمد شدن قارچها آنها را در ظرف پلاستیکی یا کیسه زیپ دار بریزید و در فریزر بگذارید.
با این روش قارچها به هم نمیچسبند و بهتر منجمد میشوند. به خاطر داشته باشید که برای بخارپز یا بلانچ کردن قارچ کامل ۵ دقیقه زمان کافی است. بخارپز کردن قارچ ورقهای خرد شده و قارچ ریز خرد شده حدود ۳ دقیقه طول میکشد.
۲-بخارپز کردن قارچ
- قارچ های سالم را انتخاب کنید، از قارچهای سیاه شده یا لکهدار استفاده نکنید یا حتی المقدور پوست آن را بگیرید.
- قارچها خوب بشویید.
- قارچ ها را پس از شستشو خرد کنید.
- قارچهای خرد شده را درون ظرفی دارای آب سرد و مقداری آبلیمو بریزید.
- بعد از دقایقی قارچها را آب بکشید و درون آبکش ریخته تا آب آن خارج شود.
- قارچها را درون ظرف بخارپز ریخته و اجازه دهید به مدت ۳ الی ۵ دقیقه کاملا پخته شود.
- بعد از بخارپز شدن قارچ ها را به ظرف آب سرد منتقل کنید و آب بکشید.
- قارچها را درون ظرف دربدار مناسبی در فریزر قرار دهید.
- بخارپز کردن سبب می شود طعم و عطر قارچ بعد از فریزر کردن حفظ شود.
۳-قارچها را تفت دهید و در فریزر بگذارید
در این روش نگهداری قارچ در منزل باید قارچها را بشویید و خوب خشک کنید. سپس مقداری روغن زیتون در ماهیتابه بریزید و قارچها را برای چند دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید. بعد از این که آب اضافه قارچ خارج شد، صبر کنید تا قارچها کاملا خنک شوند و سپس آنها را در کیسههای زیپ دار بریزید و در فریزر بگذارید تا منجمد شوند.
نکته مهم
هنگام مصرف باید بگذارید قارچ های یخ زده آب شوند، برای این کار مطمئن ترین روش این است که از شب قبل آن ها را داخل یخچال بگذارید تا یخ آن ها باز شود.
نظرات