به گزارش اول فارس ، پتانسیل ضد دیابت بودن آب بامیه احتمالا جالب توجهترین دلیل برای مصرف این نوشیدنی ساده است. بنابر نتایج مطالعه ای که در نشریه the Journal of Pharmacy and Bio-allied Sciences منتشر شد، پوست و تخم گیاه بامیه دارای خواصی است که می تواند به مدیریت دیابت کمک کند. این پژوهش نشان داد که محلول به دست آمده از ترکیب آب و بامیه خیس خورده در آن به کاهش سطوح قند خون در موش های مبتلا به دیابت کمک کرده است.
در شرایطی که به پژوهش های بیشتر برای درک چگونگی تاثیر آب بامیه بر انسان نیاز است، اما مصرف این نوشیدنی ضرری برای شما به همراه نخواهد داشت. بامیه یک سبزی مغذی و سرشار از کربوهیدرات ها، منیزیم، چربی، پروتئین، فیبر، فولات و ویتامین های A و C است.
مواد تشکیل دهنده:
4 تا ۵ غلاف بامیه با اندازه متوسط
یک پیمانه آب
نمک (اختیاری)
فلفل
روش تهیه:
غلاف های بامیه را به خوبی بشویید.
سر و انتهای بامیه ها را جدا کرده و آنها را به دو قسمت تقسیم کنید. با استفاده از چاقو می تواند هر سمت غلاف را سوراخ کنید.
اکنون بامیه ها را درون یک پیمانه آب بریزید.
اجازه دهید بامیه ها برای هشت ساعت در آب خیس بخورند. در صورت تمایل می توانید اجازه دهید این ترکیب برای ۲۴ ساعت به همین حالت باقی بماند.
صبح روز بعد، یا پس از ۲۴ ساعت، با فشار دادن بامیه ها آب باقی مانده در آنها را خارج کنید. پس از این کار، بامیه ها را می توانید دور بریزید.
آب را در یک لیوان ریخته و این نوشیدنی سرشار از مواد مغذی را مصرف کنید. همچنین، شما می توانید برای بهبود عطر و طعم اندکی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
اگر محدودیت زمانی دارید، به جای خیس خوردن غلاف های بامیه به مدت یک شب در آب، آنها را بجوشانید. سپس، می توانید با استفاده از یک دستگاه مخلوط کن بامیه ها در آب ترکیب کنید. این ترکیب را می توانید به عنوان یک سوپ گرم مصرف کرده یا اجازه دهید سرد شود و به عنوان یک نوشیدنی مصرف کنید.
نکته
اگر طعم بامیه را دوست ندارید، بامیه های خیس خورده در آب را با مقداری پرتقال در یک دستگاه مخلوط کن ترکیب کرده تا یک نوشیدنی خوش عطر و طعم حاصل شود. در صورت تمایل می توانید به این نوشیدنی یخ اضافه کنید. این ترکیب به بهبود گوارش کمک خواهد کرد.
نظرات