• 28 اردیبهشت 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 143551

طرزتهیه کالباس خانگی خوشمزه و ساده با سالم ترین مواد لازم

یکی از غذاهای فست فودی که همه عاشق آن هستند سوسیس و کالباس است.اما این را همه ی ما می دانیم این غذاها چندان سالم نیستند و در طولانی مدت می توانند بسیار مضر واقع شوند.اما در ادامه این مطلب می خواهیم به شما شیوه تهیه ی کالباس خانگی را توضیح دهیم که می توانید […]

یکی از غذاهای فست فودی که همه عاشق آن هستند سوسیس و کالباس است.اما این را همه ی ما می دانیم این غذاها چندان سالم نیستند و در طولانی مدت می توانند بسیار مضر واقع شوند.اما در ادامه این مطلب می خواهیم به شما شیوه تهیه ی کالباس خانگی را توضیح دهیم که می توانید با سالم ترین مواد خودتان در خانه آن را درست کنید.پس تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کالباس خانگی

مواد لازم

قارچ : ۳۰۰ گرم
هویج : یک‌ عدد
سینه و ران مرغ (دوبار چرخ شده و نیمه منجمد) : یک کیلو
سیر : ۱۲ حبه
ادویه‌ی پاسترامی : ۲۰ گرم
پودر تخم گشنیز : یک و نیم قاشق چای‌خوری
فلفل سفید آسیاب شده : یک قاشق چای‌خوری
جوز هندی : یک قاشق چای‌خوری
آویشن : یک قاشق چای‌خوری
نمک: ۲۰ گرم
یخ خرد شده : ۵۰۰ گرم
شیر خشک : ۴۵ گرم
پودر نشاسته‌ی گندم : ۸۵ گرم
روغن مایع : ۲۵۰ گرم

طرز تهیه کالباس خانگی

طرز تهیه کالباس خانگی

مرحله اول

ابتدا قارچ و هویج را خرد کنید. قارچ‌ها را بلانچ کنید؛ یعنی به مدت دو الی سه دقیقه داخل آب جوش قرار دهید و سپس دو الی سه دقیقه داخل آب یخ قرار دهید.

مرحله دوم

گوشت مرغ که ترکیبی از ران مرغ و سینه مرغ است را دوبار چرخ کنید و داخل فریزر قرار دهید تا نیمه منجمد شود. داخل میکسر قرار دهید و سیرها را به گوشت اضافه کنید. ادویه‌ها که شامل ادویه‌ی پاسترامی، پودر تخم گشنیز، فلفل سفید، آویشن، جوز هندی و نمک است را به گوشت اضافه کنید. سپس نصف مقدار یخ خرد شده را داخل میکسر بریزید. سه الی چهار دقیقه هم بزنید تا کاملا خمیری و یک‌دست شود.

کامل که خمیری شد، شیر خشک و پودر نشاسته گندم هم به مواد اضافه کنید. مابقی یخ را نیز اضافه کرده و به مدت سه الی چهار دقیقه هم بزنید تا کاملا خمیری و یک‌دست شود. سپس روغن مایع را کم کم روی مواد بریزید و هم بزنید تا خمیری شود و رنگ آن نیز روشن شود. در آخر قارچ و هویج را اضافه کرده و ترکیب کنید. یک نکته‌ی مهم در تهیه‌ی کالباس این است که همه‌ی مواد از قبل باید آماده باشند و دمای گوشت نباید بالا رود و در تهیه‌ی آن باید سرعت عمل داشته باشید.

مرحله سوم

کالباس‌ها را می‌توانید داخل غلاف‌های کالباس با کمک قیف بریزید و دو سر آن را محکم ببندید. دقت کنید که داخل کالباس نباید هوا باشد بنابراین هنگام بستن آن کاملا هواگیری کنید. اگر غلاف ندارید می‌توانید از لیوان استفاده کنید. داخل یک لیوان را چرب کنید و مواد کالباس را داخل آن بریزید و روی آن را فویل بکشید. یک روش دیگر استفاده از سلفون است. مواد کالباس را داخل سلفون بریزید و چندین لایه سلفون بکشید و دو سر آن را محکم ببندید فقط دقت کنید کالباس را داخل سه لایه فویل هم بپیچید و سپس مرحله‌ی پخت آن را انجام دهید که آب داخل آن نرود.

مرحله چهارم

غلاف‌های فرم گرفته را دو ساعت داخل آب ۸۰ درجه بپزید (آب ۸۰ درجه خیلی خیلی داغ است ولی نجوشیده است). بعد از دو ساعت که پخت تمام شد، کالباس‌ها را داخل آب و یخ قرار دهید. بعد از آب و یخ بهتر است دو ساعت هم کالباس‌ها را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

طرز تهیه کالباس خانگی

نکات مهم درست کردن کالباس خانگی

هنگام درست کردن کالباس خانگی، این نکات را در ذهن داشته باشید:

  • اندازه‌ی مواد را می‌توانید طبق ذائقه‌ی خود، کم و زیاد کنید.
  • اگر خواستید به جای مرغ از گوشت قرمز استفاده کنید، حتما از قبل آن را بپزید.
  • در صورت استفاده از پسته‌ی خام، پسته‌ی خام را خیس کنید و مثل هویج و قارچ، به مایه بیفزایید.
  • برای انتخاب روغن، می‌توانید از روغن زیتون نیز استفاده کنید.
  • اگر آرد و نشاسته‌ی ذرت در اختیار ندا‌شتید، جای آن را با آرد گندم یا شیر خشک یا حتی مغز نان ساندویچی، پر کنید.
  • افزودن مقداری یخ به مواد، انسجام بیشتری به آن می‌بخشد.
  • با اسانس دود می‌توانید طعم و عطری دودی به کالباس خود بدهید.
  • اگر کاور کالباس را باز کردید، بهتر است هرچه سریع‌تر آن را مصرف کنید.
  • اگر کالباس شما بوی زهم می‌داد، با سس خردل و کچاپ می‌توانید بوی زهم آن را بگیرید.

غذاهایی که با کالباس می‌توانید درست کنید

در این‌جا، لیستی از غذاها و فینگرفود‌هایی که با کالباس می‌توانید درست کنید، آماده کرده‌ایم.

  • سیب‌زمینی تنوری شکم‌پر با کالباس
  • کتلت کالباس
  • املت کالباس
  • کروک موسیو
  • کاپرزه مرغ ایتالیایی با ژامبون
  • کیش لورن فرانسوی
  • گراتن ژامبون و کرفس
  • پیراشکی کالباس و قارچ و پنیر
  • بورک تابه‌ای ژامبون
  • ساندویچ مونت کریستو
مطالب مرتبط
برچسب‌ها:

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نظرات