کوفته یکی از غذاهای خوشمزه ای است که می توان گفت در سراسر جهان انواع بسیاری از آن وجود دارد که دارای طرفداران بسیاری است.یک نوع بسیار محبوب آن کوفته با سس خامه است که دارای طعم فوق العاده خوشمزه ای است.در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را با شما به اشتراک بگذاریم.
مواد لازم کوفته با سس خامه
گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم
خامه : ۱۵۰ گرم
پیاز متوسط : یک عدد
جعفری : یک دستهی کوچک
پودر سوخاری : ۲ قاشق غذاخوری
سس کچاپ : یک قاشق غذاخوری
سماق : یک قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی : نصف قاشق غذاخوری
پورهی سیر : یک قاشق چایخوری
پاپریکای دودی : یکونیم قاشق چایخوری
زردچوبه : نصف قاشق چایخوری
سیر له شده : نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
طرز تهیه کوفته با سس خامه
مرحله اول
در ابتدا ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه بریزید. یک عدد پیاز متوسط را رنده کرده و آب آن را گرفته و به گوشت اضافه کنید. دو قاشق غذاخوری پودر سوخاری، یک قاشق چایخوری حریرهی سیر، یک قاشق غذاخوری سس کچاپ، یک دستهی کوچک جعفری ساطوری شده، نصف قاشق چایخوری زردچوبه، یک قاشق غذاخوری پودر سماق، یک قاشق چایخوری پاپریکای دودی، مقداری نمک و یک عدد تخممرغ به مواد اضافه کرده و کاملا ورز دهید تا یکدست و منسجم شود.
مرحله دوم
از گوشت به اندازهی یک گردو برداشته و فرم دهید و داخل تابه بچینید. روی کوفتهها مقداری روغن ریخته و با حرارت متوسط رو به بالا هر طرف کوفتهها را سرخ کنید (میتوانید درب تابه را به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا کوفتهها کاملا مغز پخت شوند).
مرحله سوم
زمانی که کوفتهها سرخ شدند از تابه خارج کرده و داخل همان تابه یا تابهی دیگر روغن ریخته و نصف قاشق چایخوری سیر له شده را به همراه نصف قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله چهارم
نصف قاشق چایخوری پاپریکای دودی و یکسوم قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کرده و خوب تفت دهید. دو سوم پیمانه آب بریزید سپس ۱۵۰ گرم خامه اضافه کنید و سس را مخلوط کنید تا کاملا یک دست شود. مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید (دقت کنید موقع اضافه کردن خامهی هم دمای محیط حرارت بسیار کم باشد. همچنین نیازی به جوشیدن سس نیست فقط باید سس داغ شود).
مرحله پنجم
کوفتهها را داخل سس بچینید و از سس روی کوفته ها بریزید و اجازه دهید به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه کوفتهها داخل سس با حرارت ملایم بمانند. در انتها با پاستا یا برنج سرو کنید .
نظرات