• 22 خرداد 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 146020

طرزتهیه کیک مرغ لذیذ و آسان که طعم بسیار خوشمزه ای دارد

کیک مرغ یکی از خوشمزه ترین غذاهای سرد می باشد که در مجالس و تولدها بسیار پرطرفدار است.شیوه های متفاوتی برای درست کردن این غذا وجود دارد که هر کس با توجه سلیقه شخصی خود آن را انجام می دهد..برای اینکه با طرز تهیه کیک مرغ آشنا شوید، در ادامه ما در این بخش به […]

کیک مرغ یکی از خوشمزه ترین غذاهای سرد می باشد که در مجالس و تولدها بسیار پرطرفدار است.شیوه های متفاوتی برای درست کردن این غذا وجود دارد که هر کس با توجه سلیقه شخصی خود آن را انجام می دهد..برای اینکه با طرز تهیه کیک مرغ آشنا شوید، در ادامه ما در این بخش به شما طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

طرزتهیه کیک مرغ

مواد لازم کیک مرغ :

سینه مرغ  : ۲ عدد
ژامبون مرغ : ۲۵۰ گرم
پیازچه : ۲۰۰ گرم
نان تست : به میزان لازم
سس مایونز : ۱ پیمانه
ماست : ۱/۳ پیمانه
خامه : ۱۰۰ گرم
ذرت : ۱/۲ پیمانه
پیاز : ۱عدد
خیارشور : ۲۰۰ گرم
جعفری : ۲۰۰ گرم
نمک : به میزان لازم
فلفل سیاه : به میزان لازم

طرز تهیه کیک مرغ

آماده‌سازی مواد مورد نیاز برای تهیه کیک مرغ

  • برای تهیه این پیش غذا عالی ابتدا سینه های مرغ را در آب ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید سپس یک عدد پیاز را خرد کنید و به سینه های مرغ اضافه کنید.
  • نمک و فلفل سیاه را نیز به این مواد اضافه کنید و بگذارید تا خوب سینه مرغ بپزد.
  • مرغ های پخته شده را با کمک یک چنگال و چاقو ریش‌ریش کنید و کنار بگذارید.
  • پیازچه ها را خوب شسته سپس آن ها را به صورت نگینی خرد کنید.
  • جعفری ها را پاک کنید سپس آن ها را بشویید. در ادامه جعفری ها شسته شده را ریز ریز خرد کنید.
  • خیارشور ها را شسته سپس آن ها را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
  • کالباس های مرغ را نیز باید به شکل نگینی ریز خرد کنید.
  • گردو ها را با کمک چاقو و یا رنده مناسب ریز ریز خرد کنید. حتی می توانید آن را آسیاب کنید.

طرزتهیه کیک مرغ

ترکیب کردن مواد

  • در یک ظرف مناسب ابتدا ماست را بریزید سپس هم بزنید تا کاملا یکدست شود.سپس آرام آرام سس را به ماست اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا سس نیز در ماست حل شود. هم اکنون نوبت خامه میباشد خامه را ریخته و هم بزنید.
  • نمک و فلفل را به مواد سس اضافه کنید. شما هم می توانید از فلفل سیاه و هم از فلفل قرمز استفاده کنید این کار کاملا سلیقه ای می باشد.
  • هم اکنون باید همه موادی که خرد کرده اید را به سس اضافه کنید و ترکیب کنید تا کاملا سس به خورد مواد برود. برای راحتی کار می توانید تک تک مواد را به سس اضافه کنید و هم بزنید.
  • نان تست ها را روی سطح کارتان قرار دهید و با کمک چاقو دور تا دور نان تست ها را بگیرید.
  • یک لایه نان تست را روی ظرفی مناسب بچینید.
  • موادی که آماده کرده اید را روی نان تست بریزید، به صورتی که نان تست ها دیده نشود.
  • دوباره نان تست بگذارید و تا اتمام مواد به کارتان ادامه دهید.  می توانید با کمک ذرت، خیارشور، گوجه گیلاسی و گردو این کیک خوشمزه را تزیین کنید.

نکات مهم در مورد کیک مرغ 

  • در صورتی که می خواهید این کیک را به صورت گرم طبخ کنید باید از ساندویچ ساز استفاده کنید. مواد کیک را نیز می توانید به مذاق خود تغییر دهید، مثلا به منظور کیک مرغ گرم موادی مانند سیب زمینی، قارچ و حتی برنج پخته بینهایت مناسب هستند.
  • به جای استفاده از ماست نیز می توانید از پنیر ورقه ای یا پنیر پیتزا استفاده کنید. بعد از اینکه مواد را روی نان تست قرار دادید اندکی پنیر پیتزا اضافه کنید و لایه دیگر نان را روی مواد فشار دهید ، بعد در ساندویچ ساز قرار دهید تا به صورت اسنک پخته شود.
  • برای تهیه این کیک می توانید از انواع سبزیجات استفاده کنید.
  • می توانید مواد مختلفی آماده کنید و در هر لایه مواد متفاوتی بچینید.

کیک مرغ را می توانید به صورت تک نفره تهیه کنید،یعنی یک تکه نان تست بگذارید سپس روی آن مواد بچینید و همین روند را تا آخر ادامه دهید.

نکات تکمیلی در مورد کیک مرغ

  1. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۴۰دقیقه
  2. کیک مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
  3. همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
  4. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
مطالب مرتبط

قیمت فروش مرغ و تخم مرغ در استان فارس اعلام شد

دستور پخت مرغ سوخاری رژیمی در فر با طعمی فوق العاده خوشمزه

خطرناک ترین عوارض مصرف بال و گردن مرغ!

نظرات