یکی از غذاهای مشهور و بسیار خوش طعم ترکی پاتلیجان کباب است که طرفداران بسیاری دارد.اگر طرفدار غذاهای متنوع و بین المللی هستید پس حتما این غذا را باید امتحان کنید.در ادامه با ما همراه باشید تا طرزتهیه این غذای خوشمزه ترکی را بیاموزید.
مواد لازم
بادمجان کبابی: ۳ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
پنیر خامهای: ۲ قاشق غذاخوری
پیازچه: ۵ شاخه
ماست چکیده ترش: به میزان لازم
سیب زمینی سرخ کرده یا چیپس خلالی: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، سماق و پودر تخم گشنیز: به میزان لازم
طرز تهیه پاتلیجان کباب
مرحله اول
ابتدا بادمجان کبابی را با ساطور یا چاقو کاملا له کنید و کنار بگذارید. حالا پیاز را رنده کنید و همراه با کمی روغن داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا پیازها کمی نرم و سبک شوند.
مرحله دوم
سیر رنده شده را همراه با گوشت چرخ کرده به ماهی تابه اضافه کنید و نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، سماق و پودر تخم گشنیز را به ترکیب گوشت و پیاز اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه مواد را تفت بدهید. حالا رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر تفت بدهید.
مرحله سوم
در مرحله بعد بادمجان کبابی له شده را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند و اجازه بدهید یک دقیقه تفت بخورد.در آخر پیازچه خرد شده و پنیر خامهای را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر اجاق گاز را خاموش کنید.
مرحله چهارم
برای سرو این غذا یک سینی یا قاب گرد را انتخاب کنید. مقداری ماست چکیده را وسط سینی بریزید و آن را کمی پخش کنید. حالا موادی را که از قبل آماده کردهاید، وسط ماست چکیده بریزید و کمی پخش کنید. دوباره دو قاشق ماست چکیده روی مواد بریزید و آن را پخش کنید و دورتادور سینی را با سیب زمینی سرخ شده یا چیپس خلالی تزیین کنید. برای تزیین میتوانید کمی روغن زیتون و پودر پاپریکا روی غذا بریزید، نوش جان.
نظرات