به گزارش اول فارس به نقل از ایلنا ، محمدرضا رضایی کوچی درباره تصمیمات مجلس برای تفکیک وزارت راه و شهرسازی اظهار داشت: تمام زمینهها برای نهایی شدن کار و تفکیک راه از مسکن انجام شده بود و همچنین نظر رییس مجلس و همه اعضای کمسیون عمران و بخشهای خصوصی و حتی نظر مرکز پژوهشهای مجلس و همه معاونین وزارتخانه و مدیران کل استانی بر تفکیک بود اما در لحظه آخر رییس جمهور منتخب از آقای قالیباف درخواست میکند که تفکیک مطرح نشود.
وی ادامه داد: در نهایت هم رییس مجلس در راستای تعامل با دولت جدید، تفکیک وزارت راه از مسکن را از دستور کار خارج کرد اما معتقدیم این تفکیک به نفع دولت بود و در ادامه کار هم مشکل مسکن حل و هم بر دغدغههای بخش حمل و نقل توجه و تمرکز میشد.
رییس کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: در برنامه هفتم برای رسیدن به رشد ۸ درصد تکالیفی هم در حوزه مسکن و حمل و نقل دیده شده که با تفکیک انجام این تکالیف در راستای تحقق دستیابی به رشد ۸ درصدی راحتتر بود. در ضمن تفکیک هیچ بار مالی نداشت و دستگاها مانند قبل از تفکیک، از هم جدا میشدند.
رضایی کوچی در پاسخ به این سوال که تا کنون چند بار تفکیک وزارت راه و شهرسازی از هم در مجلس مطرح شده و رای آورده است، گفت: دوره قبل هم با شروع مجلس میخواستیم تفکیک را انجام دهیم که رییس جمهور وقت با نامهای درخواست فرصت شش ماه را داشت که بعد از آن هم وزیر جدید آمد و مانع از تفکیک شد.
وی افزود: الان هم هر وزیری که مستقر شود با لابیها اجازه نمیدهد، تفکیک انجام شود.
رییس کمیسیون عمران مجلس درباره علت مخالفت رییس دولت چهاردهم با تفکیک اظهار داشت: نکته جالب این است که آقای عبدالعلیزاده رییس ستاد آقای پزشکیان که تجربه وزارت در بخش مسکن و شهرسازی را دارد، موافق تفکیک بود اما نمیدانم چه کسی به آقای پزشکیان مشاوره غلط دادهاست.
رییس کمیسیون عمران مجلس با اشاره به ضرورت تفکیک وزارتخانه راه و شهرسازی گفت: وزیر فعلی در وزارت راه و شهرسازی بیست و سه معاون و رییس سازمان دارد و در این شرایط یک معاون شاید هر چند ماه یکبار هم نتواند با وزیر جلسه مفصلی داشته باشد و به همین دلیل است که شاهد انباشت مشکلات در این وزارتخانه هستیم.
باهر
تاریخ : ۶ - مرداد - ۱۴۰۳
متاسفانه در ایران بجای کیفی کردن امور مدام دنبال کمی کردن امور هستند و فکر می کنند اگر به تعداد سازمانها و استانها و شهرستانها و.… اضافه شود و یا انها را تحزیه و یا ترکیب نمایند اوضاع عالی میشود.
مشکل اصلی عدم شایسته سالاری و لایق پروری هست.اکر افراد لایقی مانند امیرکبیرها از مملکت فراری داده نشوند و آنها را بکار گیرند می توانند چنند استان را به یک استان تبدیل کرده و بنحو احسن اداره نمایند و یا چند وزارتخانه ان هم با هزینه کم و با راندمان بالا.
افزایش ادارات موازی فقط ایجاد کردن سربار و هزینه های کلان کمر شکن بر دوش مردم فقیر و بینوا می باشد که به نان شب هم محتاج شده اند.
هر روز یک سازمان جدید یک وزارتخانه جدید یک ستاد جدیدیک بنیاد جدید یک دسته جدید یک گروه جدید یک شورای جدید یا نظام اطلاعاتی جدید یا بازرسی و نظارت جدید یک سازمان مبارزه جدید یک منطقه ویژه اقتصادی جدید یک منطقه ازاد جدید و …..
خلاصه چه مصایب عظمایی هر روز ایجاد می گردد!!!!