• 18 مرداد 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 151220

طرز تهیه مربای شیر خوشمزه و مقوی با ۳ روش متفاوت

مربای شیر که یک مربای بسیارمقوی و خوشمزه است که به راحتی و در کمترین زمان تهیه می شود.

در این مطلب با ۳ طرز تهیه این مربای خوشمزه و مقوی آشنا می شوید.پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

روش ۱ : مربای شیر وانیلی

برای تهیه مربای شیروانیلی به روش زیر عمل کنید:

مواد لازم

شیر پرچرب : ۱ لیتر
شکر : ۱ لیوان
وانیل : ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
کره  : ۱ عدد کوچک

طرز تهیه مربای شیروانیلی

  • شیر را در قابلمه بریزید.
  • کره، بیکینگ پودر، وانیل و شکر را به قابلمه اضافه کنید و روی شعله گاز قرار دهید.
  • مواد مربا را حدود ۱ ساعت و نیم هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود.
  • مراقب باشید تا شیر سر نرود.
  • بعد از غلیظ شدن و کاراملی شدن مربا، آن را در یک شیشه بریزید.
  • مربا را درون یخچال قرار دهید.

طرز تهیه مربای شیر

روش ۲:مربای شیر زعفرانی

برای تهیه مربای شیرزعفرانی به روش زیر عمل کنید:

مواد لازم

شیر پرچرب : ۱ لیتر
زعفران دم کرده : ۱ قاشق چایخوری
شکر: ۱ کیلو گرم

طرز تهیه مربای شیرزعفرانی

  • در یک قابلمه شیر را بریزید.
  • شکر را به شیر اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • بعد از حل شدن شکر، زعفران دم کرده را به شیر اضافه کنید و هم بزنید.
  • حرارت را کم کنید.
  • مرتب مربا را هم بزنید تا چند ساعت بجوشد و قوام بیاید.
  • مربا را از روی حرارت بردارید و در ظرف‌های مناسب بریزید.

طرز تهیه مربای شیر

روش ۳: مربای شیر به روش اسپانیایی

برای تهیه مربای شیراسپانیایی به روش زیر عمل کنید:

مواد لازم

شیر پرچرب : ۱ کیلو
شکر : ۱ لیوان
بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه مربای شیراسپانیایی

  • شیر و شکر را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • شیر و شکر را هم بزنید.
  • پس از جوشیدن شیر، بیکینگ پودر را اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید.
  • بعد از ۴۵ دقیقه مربا به قوام رسیده و رنگ آن زرد می شود.
  • پس از رسیدن مربای شیر به قوام مورد نظر، شعله گاز را خاموش کنید.
  • بعد از خنک شدن مربای شیر را در یک ظرف شیشه ای تمیز بریزید.

نکات مهم تهیه مربای شیر

۱-برای تهیه مربای شیر میتوانید از شیر گیاهی استفاده کنید.
2-برای تهیه مربای شیر میتوانید از شکر قهوه ای استفاده کنید.
3-از مربای شیر می توانید برای صبحانه یا برای مزه دار کردن انواع دسر و شیرینی، انواع قهوه و نوشیدنیهای گرم استفاده کنید.
4-مربای شیر را مدام هم بزنید تا سر نرود.
5-مربای شیر را پس از سرد شدن درون ظروف شیشه ای قرار داده و در جای خنک نگهداری کنید.

مطالب مرتبط

طرز تهیه حلوای کدو حلوایی خوشمزه در فصل پاییز و زمستان

طرز تهیه تن ماهی خانگی خوشمزه و سالم با ماهی جنوب

دستور پخت کتلت بادمجان بدون گوشت به روش ایتالیایی

نظرات