در این خش می خواهیم به شما طرز تهیه بستنی هلو را آموزش دهیم.س تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شیر: یک لیوان
هلو: ۵۰۰ گرم + یک عدد برای تزیین
خامه قنادی یا صبحانه: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
شکر: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه
۱- پوست هلو را گرفته و خرد کنید. سپس برای ۴ ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند.
۲- بعد از ۴ ساعت هلوها را از فریزر خارج کنید. هلو یخ زده، شیر و خامه را در همزن خوب هم بزنید تا مایه بستنی یکدست شود.
۳- اگر تمایل داشتید کمی شکر به هلو اضافه کنید. سپس مایه بستنی را در یک ظرف دردار بریزید و برای ۸ ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود.
۴- بعد از ۸ ساعت بستنی را از فریزر خارج کرده و برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی نرم شود.
۵- با اسکوپ از بستنی بردارید و در ظرف بستنیخوری قرار دهید.
۶- برای تزیین برشهایی از هلو پوست بگیرید و روی بستنی قرار داده و سرو کنید.
نکته:اگر تمایل دارید بستنی رژیمی تهیه کنید به جای شکر از عسل یا شکر قهوهای استفاده کنید.
نظرات