• 16 شهریور 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 153698

طرز تهیه راویولی ایتالیایی،پاستایی متفاوت و خوش طعم

راویولی به دلیل شباهت ظاهری به بالشت به این نام در زبان ایتالیایی مشهور شده است.

راویولی از خانواده پاستا بوده که پخت آن مقداری شاید سخت باشد. پخت راویولی حدود ۹۰ دقیقه طول می‌کشد و برای پخت آن باید ۳۰ دقیقه آن را بپزید.موردی که طرز تهیه راویولی باید بدانید این است که راویولی از یک خمیر و یک مایع داخل آن تشکیل شده است.حال به سراغ مواد اولیه و طرز تهیه راویولی می‌پردازیم.

مواد لازم :

زرده تخم مرغ : ۳ عدد
سفیده تخم مرغ : ۱ عدد
شیر : ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
روغن یا روغن زیتون : ۲ قاشق سوپ خوری
آرد : یک تا یک و نیم پیمانه
سس سفید یا سس گوجه فرنگی (کچاپ) : دو پیمانه
نمک : یک قاشق چای خوری
گوشت چرخ شده : نیم کیلو
پیاز رنده شده : ۲ تا ۳ قاشق  سوپ خوری
جعفری خرد شده : ۱ تا ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه راویولی

طرز تهیه خمیر راویولی

ابتدا یک ظرف بزرگ بردارید و زرده و سفیده تخم مرغ، شیر، نمک و روغن را داخل ظرف ریخته و به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید. سپس در ادامه آرد را به تدریج به مواد داخل ظرف اضافه می‌کنیم. این کار را تا زمانی که خمیر درست شده به دستمان نچسبد ادامه می‌دهیم. بعد از این که خمیر آماده شد، خمیر را به مدت سه ساعت استراحت می‌دهیم.

طرز تهیه مایع راویولی

نیم کیلو یا ۴۰۰ گرم گوشت را داخل ظرف بریزید و سپس پیاز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس مواد داخل ظرف را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت مخلوط شده با مواد نام برده شده را به خوبی ورز دهید تا حالتی چسبنده پیدا کند. گوشت مخلوط شده با مواد را به شکل کوفته قلقلی در‌بیاورید.

البته در این مرحله می‌توانیم از پودر نان و شیر نیز استفاده کنیم. به این صورت که پودر نان و کمی شیر را به گوشت اضافه کنیم. سپس گوشت‌های قلقلی را در روغن سرخ می‌کنیم.

هنگام سرخ کردن گوشت‌های قلقلی شده، رب گوجه فرنگی را در گوشه ای از ماهیتابه ریخته و کمی تفت می‌دهیم. سپس رب تفت داده شده را گوشت‌های قلقلی مخلوط کرده و نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم.

در ادامه به مقدار دو پیمانه آب به آن اضافه کرده و ماهیتابه را بر روی حرارتی ملایم می‌گذاریم تا آب رب تبخیر شده و گوشت‌ها بپزند. بعد از مدتی که گوشت‌ها پخته شدند، گوشت‌ها را آبکش می‌کنیم تا رب اضافی از روی آن ها برداشته شود.

مرحله آخر

در این مرحله خمیر از قبل آماده شده را با وردنه بر روی یک سطح صاف پهن نموده، به صورت مربع‌های کوچک می‌بریم. سپس در این مربع‌های کوچک مایع راویولی را در وسط خمیر می‌ریزیم. یک مایع مربعی شکل خمیری دیگری را نیز بر روی مایع گذاشته و آن را می‌بندیم. قابلمه ای را برداشته و ۴ پیمانه آب با یک چهارم پیمانه روغن مایع می‌ریزیم و بر روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش بیاید. راویولی‌هایی که درست کردیم را در آب جوش انداخته تا کمی در آب جوش بماند و سپس آن‌ها را آبکش می‌کنیم.

سپس در ظرفی راویولی‌ها را می‌چینیم و داخل فر می‌گذاریم. در این قسمت می‌توانیم بر روی راویولی‌ها سس سفید‌، پنیر گودا یا پارمسان بریزیم که بستگی به سلیقه افراد دارد. راویولی را به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد در فر قرار می‌دهیم تا زمانی که راویولی‌ها طلایی رنگ شوند. سپس راویولی آماده سرو کردن است.

مطالب مرتبط

طرز تهیه حلوای کدو حلوایی خوشمزه در فصل پاییز و زمستان

طرز تهیه تن ماهی خانگی خوشمزه و سالم با ماهی جنوب

دستور پخت کتلت بادمجان بدون گوشت به روش ایتالیایی

نظرات