• 23 شهریور 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 154372

طرز تهیه پیتزا پستو ایتالیایی با مرغ که حتما یکبار باید امتحانش کنید

بی شک کمتر کسی پیدا می شود که عاشق پیتزا نباشد.

البته که به راحتی نمی‌توان از کنار این غذای خوشمزه و جذاب گذشت. در ادامه این مطلب می خواهیم طرز تهیه‌ی پیتزا پستو و مرغ را به شما آموزش دهیم که حتما یکبار هم که شده باید امتحان کنید.

مواد لازم

آرد نان فانتزی : ۳۰۰ گرم یا دو و نیم پیمانه
مایه خمیر فوری : سه گرم یا ۱ قاشق چای‌خوری
بهبود دهنده : سه گرم یا ۱ قاشق غذاخوری
آب ولرم : ۲۱۰ گرم یا یک پیمانه
نمک : دو گرم یا یک قاشق چای‌خوری
سینه‌ی مرغ : یک عدد
روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری
نمک : نصف قاشق چای‌خوری
پول بیبر : نصف قاشق چای‌خوری
اورگانو : نصف قاشق چای‌خوری
پاپریکا : نصف قاشق چای‌خوری
پودر سیر : نصف قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه : نصف قاشق چای‌خوری
زیتون : نصف پیمانه
گوجه گیلاسی : ده عدد
قارچ : ۳۰۰ گرم
پنیر پیتزا : ۵۰۰ گرم

طرز تهیه پیتزا پستو با مرغ

طرز تهیه پیتزا پستو و مرغ

مرحله اول

برای خمیر این پیتزا ابتدا آرد نان فانتزی، مایه خمیر فوری و بهبود دهنده را داخل کاسه همزن بریزید و مخلوط کنید. آب ولرم را کم کم به آرد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر جمع شود. نمک را هم به خمیر اضافه کنید. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه زمان نیاز دارد تا خمیر کاملا صاف و ابریشمی شود. اگر خمیرزن ندارید، می‌توانید با دست هم ورز دهید. خمیر را به چانه‌ی ۲۵۰ گرمی تقسیم کنید. روی سینی فر یک ورقه نسوز قرار دهید و کمی آرد بپاشید و یکی از چانه‌ها را روی آن قرار دهید و یک کاسه بزرگ روی خمیر برگردانید تا برای یک الی دو ساعت خمیر استراحت کند و حجم آن دو برابر شود. در این مرحله فر را با دمای ۲۰۰ الی ۲۵۰ درجه روشن کنید تا فر داغ شود.

مرحله دوم 

در این فاصله سینه‌ی مرغ را نازک برش بزنید و به آن روغن زیتون، نمک، پول بیبر، اورگانو، پاپریکا، پودر سیر و فلفل سیاه اضافه کرده و در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. زیتون، گوجه گیلاسی و قارچ را برش بزنید.

مرحله سوم

دور خمیر را که حجم آن دو برابر شده است را یک شیار بندازید و وسط خمیر را صاف و مسطح کنید. خیلی آرام خمیر را باز کنید فقط دقت کنید هوای اطراف خمیر را از بین نبرید. تقریبا یک دایره به قطر ۲۰ تا ۲۵ ایجاد کنید.

مرحله چهارم

یک لایه سس پستو روی خمیر بریزید. یک لایه پنیر ترکیبی موزرلا و چدار و مرغ‌های مزه‌دار شده را روی پنیر قرار دهید. قارچ، زیتون و گوجه گیلاسی و پنیر روی پیتزا بریزید. پیتزا را داخل فری که از قبل گرم شده و داغ است قرار دهید. نهایتا بعد از ۱۵ دقیقه پیتزا حاضر است.

مطالب مرتبط

دستور پخت سوپ دال عدس،غذایی فوق العاده مفید برای سرماخوردگی

امروز برای ناهار پرده پلو ترکیه‌ای درست کنید+ طرز تهیه به روش سنتی

دستور تهیه سالاد کینوا مرغ،یک غذای مغذی و بسیار سالم

نظرات