برای تهیه این غذا برای چهار نفر، ابتدا فقط کافیست مواد لازم را آماده کنید.
مواد لازم برای سوته میگو با پوره سیب زمینی
۳۰۰ گرم میگو
۳۰۰ گرم قارچ
۱ عدد عصاره گوشت یا مرغ
۱ دسته جعفری خردشده
۱۰۰ گرم کره
۲ قاشق سوپخوری آرد گندم
۲ عدد سیبزمینی
۵۰ گرم خامه
۱ پیمانه شیر
نمک و فلفل بهمیزان مناسب
طرز تهیه خوراک سوته میگو با پوره سیب زمینی
برای یادگرفتن دستور پخت سوته میگو با پوره سیب زمینی، فقط ۳۰ دقیقه برای تهیه مواد اولیه و ۳۰ دقیقه برای پخت غذا زمان لازم دارید.
مرحله اول
برای شروع یادگیری طرز تهیه سوته میگو با پوره سیب زمینی، ابتدا سیبزمینیها را آبپز و بعد از گرفتن پوست آنها، در ظرفی لهشان کنید.
مرحله دوم
در مرحله بعد، شیر را داخل پوره سیبزمینی بریزید. ظرف را روی حرارت بگذارید و با ریختن کره داخل آن، مواد را خوب مخلوط کنید. ده دقیقه به مواد زمان دهید تا بهخوبی بپزد.در نهایت خامه، نمک و فلفل را داخل پوره بریزید و هم بزنید. شعله گاز را کم کنید و بگذارید پوره گرم بماند.
مرحله سوم
در این قسمت از طرز تهیه سوته میگو با پوره سیب زمینی، باید میگوها را آماده کنید. تابه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید روغن داخل آن گرم شود. بعد از آن، میگوها را داخل تابه بریزید و خوب تفت دهید.پنج دقیقه میگو را تفت دهید. سپس قارچها را ورقهای خرد کنید و همراه میگوها تفت دهید. سپس عصاره گوشت یا مرغ را هم به مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله، یک لیوان آب را بهآرامی داخل مواد تابه بریزید. مواد را بهخوبی هم بزنید تا مایه کرمرنگی داخل تابه باقی بماند.جعفری خردشده و نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید. دو یا سه دقیقه دیگر اجازه دهید مواد روی حرارت باشد و سپس گاز را خاموش کنید.
مرحله پنجم
در مرحله پایانی از دستور پخت سوته میگو با پوره سیب زمینی، فقط کافیست غذا را در ظرفی سرو و به همراه پوره سیبزمینی در کنار آن نوش جان کنید.
نظرات