ترکیب خامه و پاستا در کنار سبزیهای معطر، طعم فوقالعادهای به این غذا میدهد که تمام افراد خانواده با هر سلیقه و ذائقه غذایی آن را دوست خواهند داشت. اگر به پخت غذاهای ملل علاقه دارید، کافیست طرز تهیه پاستا میگو را که در این مقاله قرار دارد بهصورت گامبهگام یاد بگیرید.در این مطلب، دستور پخت پاستا میگو مجلسی (پاستای میگو با خامه) را به شما آموزش میدهیم. این غذا نامهای متفاوتی دارد که یکی از آنها پاستای میگو چیلی است.
مواد لازم
پاستا ۳۰۰ گرم
میگو ۴۰۰ گرم
کره ۱ قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ ۱ عدد
گوجه گیلاسی ۲۰۰ گرم
سیر ۳ تا ۴ حبه کوچک
جعفری تازه ۵۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
نمک بهمقدار لازم
فلفل سیاه بهمقدار لازم
پونه کوهی نصف قاشق غذاخوری (اختیاری)
مراحل طرز تهیه پاستا میگو
مرحله اول
اولین مرحله در دستور پخت پاستا میگو مجلسی، پختن پاستاست. قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و آن را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید. مقداری نمک و سپس پاستا را به آن اضافه کنید. زمانی که پاستا نرم شد، آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
پیاز را در این مرحله باید بهصورت نگینی خردکنید.کره را روی تابه دیگر با حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید تا آب شود؛ سپس پیازهای خردشده را به تابه اضافه کنید و آن را تفت دهید. تفتدادن را تا زمانی که رنگ پیازها تغییر کند و طلاییرنگ شود، ادامه دهید.
مرحله سوم
سیر را هم بهصورت نگینی خرد کنید، به پیازها بیفزایید و به مدت یک دقیقه سرخ کنید.ابتدا بادقت پوست میگوها را جدا، حرارت را کم و میگو را به تابه اضافه کنید. اجازه دهید تا ۳ دقیقه با پیاز و سیر سرخ شود. میگو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم پخته شود. در این مرحله از طرز تهیه پاستا میگو چیلی، میتوانید فلفل سیاه و پونه کوهی را اضافه کنید.
مرحله چهارم
گوجهها را از وسط نصف و آنها را به تابه اضافه کنید تا با میگوها پخته شوند. مواد داخل تابه را با هم مخلوط کنید.جعفری را خرد و آن را به تابه اضافه کنید.
مرحله آخر
خامه را بجوشانید تا کاملا تغییر حالت دهد؛ سپس خامه را داخل تابه بریزید.اجازه دهید تا خامه ۳ دقیقه با میگوها بجوشد. در این مرحله از دستور پخت پاستا میگو مجلسی، باید پاستا را به میگو اضافه کنید. پاستا را با مواد درون تابه مخلوط کنید.بعد از ۲ دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید. غذای شما آماده شد. میتوانید آن را تزئین کنید.
نکات طلایی در طرز تهیه پاستا میگو
- بهتر است از میگو تازه برای پخت این پاستا استفاده شود. اگر از میگو یخزده استفاده میکنید، اجازه دهید که یخ آن کامل باز شود. بگذارید خیسی آن از بین برود و سپس آن را بپزید.
- اگر میگو دوست ندارید، میتوانید از گوشت ماهی یا مرغ استفاده کنید.
- با تغییر مواد اولیه، میتوان غذای متفاوتی تهیه کرد. در طرز تهیه پاستا میگو با سس قرمز کافیست یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
- استفاده از سبزیهای معطر در پاستای میگو اختیاریست و به خوشطعمشدن غذای شما کمک میکند.
- این غذا دستورهای پخت متفاوتی دارد. میتوانید از خامه در طرز تهیه پاستا میگو استفاده نکنید و بعد از اضافهکردن پاستا به میگو، از یک فنجان آب بهجای خامه استفاده کنید.
- برای تزئین غذا، ۵۰ گرم از پنیر پارمزان را رنده کنید و قبل از سرو غذا، آن را روی پاستای میگو بریزید.
- برای طعمدارکردن میگو میتوانید در ابتدا و قبل از پخت، آن را داخل یک ظرف بریزید؛ کمی نمک، فلفل سیاه و ادویه پاپریکا به آن اضافه کنید و اجازه دهید که یک ساعت بماند تا میگوها طعمدار شوند.
- اگر رژیم گیاهخواری را انتخاب کردهاید، بهجای میگو از قارچ استفاده کنید. با این روش، در حقیقت شما طرز تهیه پاستا قارچ را یاد گرفتهاید.
نظرات