• 05 مهر 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 155646

دستور تهیه سالاد تخم مرغ مقوی و رژیمی

 طرز تهیه سالاد تخم مرغ پیچیدگی خاصی ندارد و افراد به راحتی می‌توانند با داشتن مواد اولیه این سالاد خوشمزه را در خانه و در زمان کم تهیه کنند.

دستور پخت سالاد تخم مرغ بسیار ساده بوده و افراد می‌توانند این وعده خوشمزه را به راحتی و در زمان کوتاه در منزل تهیه کنند.در ادامه این مطلب به طرز تهیه سالاد تخم مرغ می‌پردازیم. اگر قصد دارید این سالاد را برای اولین بار تهیه کنید، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

مقدار لازم

تخم مرغ : ۲ عدد
سس خردل : ½ قاشق غذاخوری
سس مایونز : ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو : ۱ قاشق چای خوری
کرفس نگینی شده : ۲۰۰ گرم
پیازچه : ۱ قاشق غذاخوری
جعفری : ½ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم

دستور تهیه سالاد تخم مرغ

دستور مرحله به مرحله آموزش سالاد تخم مرغ

مرحله اول

در مرحله اول باید تخم مرغ‌ها را آبپز کنید. برای آبپز کردن تخم مرغ در ابتدا یک قابلمه گود انتخاب کنید. نصف آن را با آب پر کنید و روی شعله اجاق قرار دهید. سپس تخم مرغ‌ها را درون آب گذاشته و حدود ۱۵ دقیقه از زمان به جوش آمدن آب صبر کنید تا تخم مرغ‌ها کاملاً پخته شوند. توجه داشته باشید که برای سالاد تخم مرغ باید همه تخم مرغ پخته و سفت شده باشد.

مرحله دوم

در مرحله دوم باید تخم مرغ‌ها را سرد کنید تا بتوانید پوست آنها را جدا کنید. برای این کار مقداری آب سرد را درون یک ظرف مناسب قرار دهید و سپس تخم مرغ‌های آبپز شده را درون آن بگذارید تا پخت آن تمام شود. این کار باعث می‌شود تا سرعت شما در هنگام درست کردن سالاد تخم مرغ بیشتر شود. پس از سرد شدن تخم مرغ‌ها، پوست آن را به آرامی جدا کنید.

مرحله سوم

حال باید کرفس را نگینی کنید. در این روش تهیه سالاد تخم مرغ نصف یک شاخه کرفس کافی است. بنابراین یک شاخه را جدا کنید. روی تخته مناسب قرار دهید و کرفس‌ها را به اندازه کوچک و شبیه به هم برش بزنید. حال کرفس‌ها برای مخلوط شدن با دیگر مواد سالاد تخم مرغ آماده هستند.

مرحله چهارم

در مرحله بعدی باید آماده سازی سبزیجات سالاد را انجام دهید. برای اینکار یک کاسه مناسب انتخاب کنید. سپس پیازچه، جعفری و کرفس‌هایی را که از قبل نگینی کرده‌اید با آبلیمو، سس مایونز و سس خردل درون آن بریزید. در نهایت به خوبی آنها را با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب یکدست حاصل شود.

مرحله پنجم

در مرحله پنجم نوبت به خرد کردن تخم مرغ‌ها می‌رسد. اندازه تخم مرغ به سلیقه شما بستگی دارد اما معمولاً آن را به صورت نگینی و کوچک برش زده و از آن برای سالاد تخم مرغ استفاده می‌کنند. در آخر این تخم مرغ‌ها را به مواد درون ظرف بیفزایید.

مرحله ششم

در مرحله بعدی نمک و فلفل را به اندازه کافی به مواد اضافه کنید. سپس مواد سالاد را به خوبی هم بزنید تا یک دست شوند. به همین راحتی سالاد تخم مرغ آماده است. در صورت نیاز نیز می‌توانید آن را به همراه نان تست شده سرو کنید.

 

مطالب مرتبط

طرز تهیه تن ماهی خانگی خوشمزه و سالم با ماهی جنوب

قیمت هرعدد تخم مرغ در خرده فروشی ها چند؟

دستور تهیه سالاد پپرونی ایتالیایی با طعمی جدید و خوشمزه

نظرات