طرز تهیه این آش بسیار ساده است که در ادامه این مطلب به آن می پردازیم.پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
مواد لازم
عدس : ۱/۲ لیوان
برنج : ۱/۲ لیوان
پیاز بزرگ : ۱ عدد
سیر : ۲-۳ حبه
فلفل سیاه، زردچوبه، نمک : به میزان لازم
اسفناج : نیم کیلو
طرز تهیه
مرحله۱:
ابتدا نصف لیوان عدس و نصف لیوان برنج را میریزیم داخل قابلمه و ۲ الی ۳ لیوان آب اضافه میکنیم.
مرحله ۲:
سپس اسفناج ها را خیلی کم خرد کرده و داخل قابلمه ریخته و بازهم کمی آب اضافه میکنیم و روی شعله خیلی کم قرار میدهیم تا نیم ساعت با هم بپزند.
مرحله ۳:
در این فاصله داخل تابه پیاز بزرگ ریز رنده شده را داخل روغن تفت میدهیم و وقتی که سبک شد، زردچوبه اضافه میکنیم تا خوشرنگ شود.
مرحله ۴:
حالا نوبت اضافه کردن سیر یا پودر سیر است که با کمی تفت عطرش آزاد می شود.
مرحله ۵:
فلفل سیاه هم به محتویات ماهیتابه اضافه کرده و کمی تفت داده و شعله را خاموشش میکنیم.
مرحله ۶:
پیازداغ و سیرداغی که آماده کرده ایم به آش اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
مرحله ۷:
برای غلظت و قوت بیشتر آش میتوانید مقداری عصاره قلم هم به آن اضافه کنید که ریختنش کاملا اختیاری است.
مرحله ۸:
نیم ساعت به مواد آش زمان میدهیم تا در ادامه پخت، پیاز داغ و مواد دیگ آش با هم خوب ترکیب شده و بقول معروف آش، جا بیفتد.
مرحله ۹:
بعد از آماده شده و خوب جا افتادن آش اسفناج، با کمی نعناع داغ تزیین می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد آش اسفناج
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
- زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت میباشد .
- آش اسفناج را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
- همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .
نظرات