۶ نشانه در پاها که سطح بالای کلسترول را نشان می‌دهد

علائم پی‌ای‌دی معمولا به‌آرامی و به مرور زمان ایجاد می‌شوند اما اگر علائم به‌سرعت زیاد شوند یا به طور ناگهانی بدتر شوند، می‌تواند نشانه‌ای از یک مشکل جدی باشد که نیاز به درمان فوری دارد.

6 نشانه در پاها که سطح بالای کلسترول را نشان می‌دهد

به گزارش اول فارس ، سطح بالای کلسترول می‌تواند خطر ابتلا به مشکلات جدی سلامتی مانند حملات قلبی و سکته مغزی را افزایش دهد. کلسترول می‌تواند شریان‌ها را مسدود کند و مانع جریان خون شود و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی را به میزان قابل‌توجهی افزایش دهد.

موضوع نگران‌کننده در مورد کلسترول بالا این است که معمولا هیچ علائمی ندارد. به این معنی که بسیاری از موارد تا بروز یک مورد پزشکی اورژانس مرتبط یا انجام دادن آزمایش‌های دوره‌ای پزشک عمومی تشخیص داده نمی‌شود و فقط از طریق آزمایش خون می‌توان به آن پی برد.

با وجود این، علائم هشداردهنده خاصی وجود دارند که در صورت شناسایی زودهنگام، نجات‌بخش جان افراد خواهند بود. یکی از این نشانه‌ها، بروز بیماری سرخرگ محیطی یا تصلب شرایین (پی‌ای‌دی) است؛ یک بیماری شایع که در آن، رسوب‌های چربی در عروق جریان خون به سمت عضلات پا را مسدود و گردش خون در این عضلات را محدود می‌کنند.

البته تصلب شرایین ممکن است همیشه علائم خاصی نشان ندهد اما می‌تواند نشانه‌هایی در پاها ایجاد کند، از جمله ریزش موی پا و زخم‌ روی پا و احساس سرما در پاها.

علائم پی‌ای‌دی معمولا به‌آرامی و به مرور زمان ایجاد می‌شوند اما اگر علائم به‌سرعت زیاد شوند یا به طور ناگهانی بدتر شوند، می‌تواند نشانه‌ای از یک مشکل جدی باشد که نیاز به درمان فوری دارد.

درد خفیف پا حین پیاده‌روی که معمولا پس از استراحت کوتاه‌ کاهش می‌یابد، رایج‌ترین نشانه این بیماری اعلام شده است. این درد می‌تواند از خفیف تا شدید متغیر باشد و در هر دو پا یا یکی از پاها با شدت بیشتر ظاهر شود.

تصلب شرایین با پوست براق پا و اختلال نعوظ هم مشخص می‌شود و خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را افزایش می‌دهد.

متخصصان توصیه می‌کنند برای رفع نگرانی‌های مربوط به کلسترول بالا با پزشک مشورت کنید. سازمان ملی بهداشت و سلامت بریتانیا راهبردهای مختلفی را برای کاهش سطح کلسترول توصیه می‌کند. این راهبردها عبارت‌اند از:

۱.مصرف کمتر غذاهای چرب، به ویژه غذاهایی که حاوی چربی اشباع‌شده‌اند. سعی کنید از مصرف گوشت‌های چرب، چربی‌های حیوانی، کره، کیک‌ها و بیسکوییت‌ها بپرهیزید
۲.مصرف بیشتر ماهی‌های چرب مانند شاه‌ماهی و سالمون و نیز برنج قهوه‌ای، نان سبوس‌دار، مغزها، دانه‌ها، میوه‌ها و سبزیجات
۳.افزایش فعالیت بدنی به میزان حداقل ۱۵۰ دقیقه (۲.۵ ساعت) ورزش در هفته. حتی پیاده‌روی می‌تواند مفید باشد
۴.ترک سیگار
۵.کاهش مصرف الکل، یعنی سعی کنید از نوشیدن بیش از ۱۴ واحد الکل در هفته پرهیز کنید، در طول هفته چند روز بدون نوشیدنی داشته باشید و از نوشیدن مقدار زیادی الکل در یک زمان کوتاه خودداری کنید. منبع:ولز آنلاین

مطالب مرتبط

عوارض خطرناک کلسترول بالای خون برای سلامتی بدن!

چرا فقط فرزندان دختر بر اثر کلسترول بالای پدر به بیماری قلبی و عروقی مبتلا می‌شوند؟

بارزترین تفاوت های درد قلب با سوزش سردل

نظرات