• 27 آبان 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 160011

طرز تهیه تن ماهی خانگی خوشمزه و سالم با ماهی جنوب

تن ماهی یکی از غذا های آماده و البته پر طرفدار است که تنها با ۲۰ دقیقه جوشاندن آماده خواهد شد.

طرز تهیه تن ماهی خانگی

تن ماهی از ماهی هوور که از ماهی‌ های مشهور جنوب و خلیج فارس است، تهیه می ‌شود. با توجه به افزایش قیمت تن ماهی، تهیه آن در منزل می‌ تواند اقتصادی‌تر باشد، به همین خاطر در این بخش از آموزش آشپزی به شما طرز تهیه تن ماهی خانگی با سه طعم مختلف و ترکیبی را آموزش داده ایم تا بتوانید از این غذای خوشمزه لذت ببرید.

مواد لازم

ماهی تن هوور : ۷۵۰ گرم
لیمو ترش : ۱ عدد
روغن زیتون : به مقدار کافی
فلفل دلمه ای : ۱ عدد
روغن مایع : به مقدار کافی
زیتون بدون هسته : ۱۰ عدد
پیاز : ۲ عدد
سیر : ۱ بوته
فلفل سیاه، نمک، پودر سیر، تخم گیشنیز، پودر پیاز : به مقدار کافی

طرز تهیه تن ماهی با ماهی جنوب

طرز تهیه تن ماهی با ماهی جنوب

مرحله اول

در مرحله اول، سه عدد شیشه شسته شده و تمیز را در حدود ۵ دقیقه داخل آب جوش بگذارید تا استریل شوند.سپس تکه‌ های ماهی تن بدون استخوان و به صورت فیله ماهی را به طور مساوی در هر سه شیشه بریزید.

مرحله دوم

بعد؛ پیازها را پوست کنده و به شکل حلقه ‌های برش بزنید. لیمو ترش‌ها را دو نیم کرده و هسته‌های شان را جدا کنید و به صورت حلقه‌هایی با ضخامت دل خواه برش بزنید.فلفل دلمه ‌ای را هم از وسط نصف کرده، دانه‌های داخل آن را خارج کرده و به صورت نواری یا مکعبی خرد کنید.

مرحله سوم

در مرحله بعد؛ حبه‌ های سیر را پوست کنده و به دلخواه به صورت ورقه ‌ای یا خرد شده آماده کنید.در یک کاسه جداگانه روغن زیتون، روغن مایع، نمک، پودر سیر، پودر پیاز و فلفل را با هم مخلوط کرده و این ترکیب را در تمامی شیشه‌ها بریزید تا روغن کاملاً مواد را بپوشاند.سپس یک قابلمه بزرگ را از آب پر کنید. آب باید به اندازه‌ ای باشد که وقتی شیشه‌ ها را داخل آن قرار دادید، تقریباً تا لبه شیشه‌ ها برسد.

مرحه آخر

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت به آرامی بجوشد. حرارت باید به قدری باشد که آب فقط قل بخورد و به جوش شدید نیاید.قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید شیشه ‌ها به آرامی خنک شوند.پس از خنک شدن کامل شیشه ‌ها، می ‌توانید آن‌ ها را در یخچال نگهداری کنید.حالا تن ماهی شما آماده است و می توانید میل کنید.

طرز تهیه تن ماهی با ماهی جنوب

نکات لازم برای تهیه تن ماهی

  • حتماً از فیله ماهی هوور برای تهیه تن ماهی استفاده کنید تا کیفیت و طعم بهتری داشته باشید.
  • اگر درب شیشه‌ها کاملاً محکم باشد و هوا نکشد، می‌توانید تن ماهی خانگی را با خیال راحت تا ۳ ماه در یخچال نگهداری کنید.
  • تکه ‌های ماهی نباید خیلی بزرگ یا خیلی کوچک باشند تا در حین پخت خرد له نشوند و بافت خود را حفظ کنند.
  • پس از باز کردن درب شیشه، تن ماهی خانگی را در دو روز که همچنان تازگی دارد؛ مصرف کنید.
  • اطمینان حاصل کنید که شیشه‌ها کاملاً پر شوند و سر شیشه خالی نماند.
  • برای تهیه تن ماهی خانگی، از ظروف شیشه‌ای استفاده کنید تا طعم مواد بهتر حفظ شود و سلامت غذایی از بین نرود.
  • در زمان پخت، حرارت باید بسیار کم باشد تا آب به صورت ملایم و ریز بجوشد.
مطالب مرتبط

دستور پخت کتلت بادمجان بدون گوشت به روش ایتالیایی

دستور تهیه ۴ غذای متفاوت و جذاب با سیب زمینی

چگونه غذای خوشمزه ته‌چین مرغ و گشنیز درست کنیم؟

نظرات