به گزارش اول فارس ، سید ابراهیم حسینی در نشست خبری با اشاره به اینکه شورای اسلامی شهر شیراز فراقانونی عمل نمیکند، اظهار کرد: عضو شورای اسلامی شهر شیراز حق دارد سؤال کند و شهرداری هم باید پاسخگو باشد.
وی با بیان این سؤال که آیا شورای ششم به بحث سرمایه انسانی پرداخته است؟ افزود: شورای ششم به مسأله سرمایه انسانی به صورت جدی پرداخته و ۳ مورد را مدنظر قرار داده است؛ جلوگیری از ورود نیروی جدید به شهرداری، خروج افرادی که در آستانه بازنشستگی هستند و ورود نیروی متخصص و جوان مدنظر که همگی جزو اقدامات شورای شهر ششم بوده است.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز تصریح کرد: شهرداری در برخی قسمتها مازاد نیرو دارد و در برخی قسمتها کمبود نیرو وجود دارد.
وظیفه نظارت داریم نه دخالت
حسینی با تأکید بر این موضوع که وظیفه شورای اسلامی شهر در حوزه نیروی انسانی نظارت است، گفت: به عنوان شورای اسلامی شهر وظیفه داریم اعمال خلاف شهرداری را گوشزد کنیم اما اجازه دخالت در کار نیروی انسانی حوزه شهرداری را نداریم.
وی با اشاره به اینکه پنج شورای ادوار گذشته به اندازه شورای ششم فعالیت نداشتند، افزود: حق شورای اسلامی شهر شیراز و اعضای آن هست که اطلاعات از شهرداری بخواهند و شهرداری باید در چارچوب قانون به آن تمکین کند.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با یادآوری این مطلب که شورا اجازه ورود به حوزه جذب نیرو ندارد، تأکید کرد: آن زمان استانداری و وزارت کشور ابلاغ کردند که شهرداری حق افزودن نیرو ندارد و ما نیز بر آن تأکید کردیم.
حسینی افزود: سه کار در نظر گرفتیم که اول عدم ورود نیرو بود، تشویق افراد نزدیک به بازنشستگی برای بازنشستگی از شهرداری کار دوم بود که این باعث شد، تعداد زیادی نیرو از شهرداری خارج شوند.
ورود نیروی انسانی از دلایل استیضاح شهردار سابق
وی گفت: ۲۰ سؤال و تذکر به شهردار سابق داده شد و یکی از دلایل استیضاح وی موضوع جذب نیرو خلاف قانون بود.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اینکه مجوز جذب و استخدام ۳۰۸ آتشنشان از طریق آزمون دریافت شده است، گفت: در شهرداری مازاد نیرو داریم ولی متناسب نیست، در حوزه اطلاعرسانی آنچنان که باید فعالیت نکرده ایم.
دستگاههای نظارتی جلوی کار را گرفتهاند
رئیس شورای شهر شیراز در پاسخ به این پرسش که وضعیت تبدیل وضعیت ۳۰۰ نیروی انسانی که از طریق آزمون داخلی امتیاز لازم را کسب کردند چگونه شد، گفت: برخی از کارکنان شرکتی شهرداری نزد سازمان بازرسی اعتراض کردند دستگاه بازرسی هم فعلا جلوی کار تبدیل وضعیت را گرفته است تا بررسی کامل قانونی انجام شود.
حسینی پیرامون مصوبه کمک مالی شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز به سایر دستگاههای اجرایی گفت: چنانچه دستگاهی خواستار دریافت کمک از مدیریت شهری است، در ابتدا باید برنامههای سالیانه خود را ارائه کند تا مورد نقد بررسی قرار گیرد و پس از آن در مورد همکاری بررسی صورت گیرد.
وی تصریح کرد: شهروندان عزیز اطمینان داشته باشد که سختگیریهای لازم را پیرامون کمک مالی به سایر مجموعه ها بکار میگیریم.
رئیس شورای اسلامی شهر در این رابطه افزود: برای مثال دستگاهی با تقاضای ۱۵ میلیارد تومانی به مدیریت شهری مراجعه میکند و شهرداری با اهدای ۵ میلیارد تومان موافق است و در نهایت شورای اسلامی شهر ۲ میلیارد تومان را به تصویب میرساند و در گاهی موارد همین مبلغ نیز پرداخت نمیشود.
برای بیشتر خواندن:
سیاسی هستم اما سیاسیکاری نکردم
او در پاسخ به این پرسش که متهم به سیاسی کاری است، بیان کرد: اگرچه فرد سیاسی هستم، اما سیاسی کاری نمیکنم و بر اساس صداقت و مردمداری با شهروندان سخن میگویم. در انتخاب و استیضاح شهردار قبلی و انتخاب محمدحسن اسدی به عنوان شهردار شیراز نیز صرفا بر اساس مصلحت شهر و شهروندان اقدام کردم و برخلاف نظر همفکران سیاسی خود رأی دادم.
عملکرد شهردار هیچگونه انحرافی از قانون ندارد
وی با تقدیر از تلاشهای شبانهروزی شهردار کلانشهر شیراز و در پاسخ به این سوال که برخی شهردار شیراز را تکنوکرات میدانند، گفت: کلمه تکنوکرات را نمیدانم به معنی خوب یا بد است! اما کارنامه عملکرد محمدحسن اسدی و پیشینه حضور او در بزنگاههای مهم انقلاب و عدم انحراف مالی و اخلاقی دربردارنده روحیه جهادی وی است و در خصوص اقدامات فرهنگی تلاشهای مستمر و اثرگذار داشته است و علت حمایت اعضای شورای اسلامی شهر از او همین است.منبع:شهرداری شیراز
نظرات