• 04 آذر 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 160857

طرز تهیه بال مرغ با طعمی دلپذیر و فوق العاده با ۳ روش متفاوت

 بال مرغ یکی از غذاهای خوشمزه بامزه‌ای عالی و دلپذیر است که در مدت‌زمان ۳۰ تا ۴۰ دقیقه آماده می‌شود.

طرز تهیه بال مرغ

این غذای خوشمزه به صورت پلویی یا با نان سرو می‌شود. اگر دوست دارید که مزه مرغ را در سفره خود داشته باشید اما هنوز غذا انتخاب نکرده‌اید همین الان بال مرغ را با چاشنی دلخواه خودتان طعم‌دار کنید و با یکی از روش های زیر آماده کنید.

روش اول : طرز تهیه بال مرغ کبابی در فر

بال مرغ کبابی که طعم جذاب و خوشمزه‌ای دارد در مدت‌زمان ۲۰ دقیقه در فر آماده می‌شود. در روش تهیه بال مرغ کبابی برای طعم‌دار کردن آن، بال مرغ طعم‌دار شده را روی سینی فر بگذارید یا به سیخ جوجه گردان فر بزنید. برای طعم‌دار کردن بال مرغ شما می‌توانید دستور تهیه را به طعم‌های دلخواه خودتان تغییر دهید.

موادلازم

بال : ۵۰۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
سیر : دو حبه
ماست : ۲ قاشق غذا خوری
رب : ۱ قاشق غذا خوری
روغن‌مایع : ۳ قاشق غذا خوری
آب‌لیمو ترش تازه : ۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم‌کرده : به مقدار لازم
ادویه (نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا) : به مقدار لازم

طرز تهیه بال مرغ

مراحل تهیه بال مرغ کبابی در فر

۱.در مرحله اول برای تهیه بال مرغ کبابی در فر باید بال مرغ را برای طعم‌دار شدن آماده کنید. بال مرغ را تمیز بشویید و آن را داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی بال مرغ گرفته شود.

نکته: شما می‌توانید در تهیه بال مرغ کبابی از کتف استفاده کنید یا فقط بال را طعم‌دار کنید.

۲.برای طعم‌دار شدن بال مرغ، پیاز و سیر را پوست بگیرد و خرد کنید. یک کاسه متوسط انتخاب کنید، ادویه‌ها، روغن، آبلیمو، ماست و رب را مخلوط کنید تا سس بال مرغ آماده شود. بال مرغ تمیز شده را به کاسه اضافه کنید و آن را به خوبی با سس مخلوط کنید. بال مرغ طعم‌دار شده را داخل یخچال قرار دهید تا به خوبی طعم سس را به خود بگیرد.

نکته: در طعم‌دار کردن بال مرغ می‌توانید از سس مایونز یا کنجد استفاده کنید.

۳.در مرحله سوم، فر را برای کبابی شدن بال مرغ گرم کنید و آن را در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید. یک ظرف پیرکس‌دار انتخاب کنید و کف آن را چرب کنید. ظرف پیرکس‌دار را داخل فر قرار دهید تا بال مرغ به خوبی ترد و پخته شود. همچنین شما در این مرحله می‌توانید بال مرغ را به سیخ جوجه گردان فر بزنید و ۲۵ دقیقه فرصت دهید که بال مرغ به خوبی پخته شود.

نکته: برای تهیه بال مرغ کبابی در هوا پز، بال‌ها را به سیخ وصل کنید و روی سه‌پایه قرار دهید. اجازه دهید که بال مرغ در دمای ۲۰۰ درجه در ۱۵ دقیقه پخته شود.

روش دوم : طرز تهیه بال مرغ سرخ شده در ماهیتابه

در این طرز تهیه بال مرغ سرخ شده، قبل از سرخ‌کردن بال مرغ آن را با ادویه دلخواه طعم‌دار کنید. در این روش برای بهتر سرخ‌شدن بال مرغ، آن را در قابلمه با ادویه‌های نمک و فلفل سیاه آرام بپزید تا بال مرغ ترد و خوشمزه شود. شما می‌توانید بال مرغ سرخ شده را با پودر پاپریکا یا سس‌های مختلف تزیین کنید.

مواد لازم

بال مرغ : ۱۵۰۰ گرم
پیاز : ۲ عدد
سیر : ۵ حبه
آب‌لیمو تازه : ۳ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روغن‌زیتون : به مقدار لازم
زعفران : به مقدار لازم

طرز تهیه بال مرغ

مراحل تهیه بال مرغ سرخ شده در ماهیتابه

۱. در طرز تهیه بال مرغ سرخ شده در ماهیتابه در مرحله اول، بال مرغ را برای سرخ شدن کامل تمیز کنید. پس از تمیز شدن بال مرغ آن را با کمک نمک و ادویه طعم‌دار کنید. روغن زیتون، زعفران و آب لیمو تازه را به بال مرغ اضافه کنید. حتما ۲ تا ۳ ساعت به بال مرغ اجازه دهید که به خوبی مزه‌دار شود.

نکته: اگر در این مرحله بیش از اندازه ادویه را به بال مرغ اضافه کنید؛ امکان دارد که طعم بال مرغ تغییر کند.

۲. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید؛ بال مرغ مزه‌دار شده را در آب جوش بریزد؛ اجازه دهید که بال مرغ در مدت زمان ۱۰ دقیقه در آب جوش بپزید و پس از پختن بال مرغ آب قابلمه را خالی کنید.

نکته: این مرحله کاملاً اختیاری است و به پخت یکنواخت مرغ کمک می‌کند. اگر این مرحله را در دستور تهیه بال مرغ انجام می‌دهید؛ حتما در زمان پخت مرغ آن را بانمک و فلفل طعم‌دار کنید.

۳. در آخر برای سرخ کردن بال مرغ یک تابه متوسط انتخاب کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بال مرغ به آرامی سرخ شود. اگر حرارت تابه را افزایش دهید، ممکن است که بال مرغ سوخته و خشک شود. در سرخ کردن بال مرغ عجله نکنید و فرصت دهید که در حرارت ملایم به آرامی ترد شود.

نکته: برای سرخ‌کردن بال مرغ از روغن‌زیتون استفاده کنید. این روغن طعم خوبی به بال مرغ می‌دهد.

قبل از کبابی و سرخ‌کردن بال مرغ آن را در فریزر نگهداری کنید. نگهداری بال مرغ در فریزر به حفظ طعم و کیفیت بال مرغ کمک می‌کند.
برای مطالعه بیشتر بخوانید: نکاتی برای خرید مرغ سالم و تازه

روش سوم : طرز تهیه بال مرغ‌سوخاری

بال سوخاری یکی از غذاهای محبوب در منوی رستوران‌ها و بین فست‌فودها است. در طرز تهیه بال مرغ‌سوخاری برای آماده‌کردن مایه طعم‌دهنده بال مرغ پودر زنجبیل، سس سویا و گرام ماسالا را ترکیب کنید تا بال مرغ طعم تند و تازه‌ای به خود بگیرد. مدت‌زمان تهیه بال مرغ‌سوخاری ۳۰ دقیقه است.

مواد لازم

بال مرغ : ۵۰۰ گرم
تخم‌مرغ : ۱ عدد
پیاز : ۱ عدد
ماست : ۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم‌کرده : ۱ قاشق غذا خوری
آب‌لیمو ترش تازه : ۱ قاشق غذا خوری
آرد سوخاری : به مقدار لازم
پودر سوخاری پولکی : به مقدار لازم
پودر زنجبیل، سس سویا، گرام ماسالا : به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

طرز تهیه بال مرغ

مراحل تهیه بال مرغ‌سوخاری

۱. در مرحله اول برای تهیه بال مرغ سوخاری باید بال مرغ را تمیز بشویید و اجازه دهید که خشک شود.

۲. بال مرغ را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و نمک و زرد چوبه را روی آن بریزید. آب را به میزانی که روی بال مرغ را بگیرد داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید که بال مرغ به مدت ۲۰ دقیقه پخته و نرم شود.

۳. در مرحله بعدی مایه طعم‌دهنده بال مرغ را آماده کنید. یک کاسه متوسط انتخاب کنید، ماست و تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید. ماست و تخم‌مرغ را تا زمانی هم‌بزنید تا فرم یکدستی به خود بگیرد. پس از مخلوط شدن تخم مرغ و ماست نوبت به اضافه کردن ادویه است. در ادامه نمک، فلفل سیاه، زعفران، پودر زنجبیل، سس سویا، گرام ماسالا را همراه با آب لیمو ترش تازه به ترکیب ماست و تخم‌مرغ اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند. پس از مخلوط شدن ماست و تخم‌مرغ با ادویه‌ها آرد سوخاری را کم‌کم به مواد اضافه کنید و دوباره آن‌ها را باهم مخلوط کنید.

۴. پس از آماده شدن ترکیب طعم‌دهنده بال مرغ، بال مرغ را به صورت تک‌تک در داخل کاسه قرار دهید و بال مرغ را به خوبی با مواد آغشته کنید. اجازه دهید که بال مرغ در مدت زمان ۳۰ دقیقه در مواد بماند تا به خوبی طعم مواد را بگیرد.

۵. یک قابلمه مناسب برای سوخاری کردن بال مرغ انتخاب کنید و روغن داخل آن بریزید. به میزانی روغن داخل قابلمه بریزید تا بال مرغ در روغن غوطه‌ور شود. اجازه دهید که روغن داغ شود و پس از داغ شدن روغن، بال مرغ را داخل روغن بریزید تا سوخاری شود.

۶. در مرحله آخر بال مرغ سوخاری شده را از داخل روغن بیرون بیاورید و روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. شما می‌توانید بال مرغ سوخاری را با سیب‌زمینی سرخ شده سرو کنید.

 

مطالب مرتبط

طرز تهیه حلوای کدو حلوایی خوشمزه در فصل پاییز و زمستان

طرز تهیه تن ماهی خانگی خوشمزه و سالم با ماهی جنوب

دستور پخت کتلت بادمجان بدون گوشت به روش ایتالیایی

نظرات