به گزارش اول فارس از نیریز، نادر زارعی با اشاره به اینکه کار برداشت “به” تا پانزدهم آذرماه ادامه دارد، گفت: با وجود خسارات ناشی از خشکسالی، تگرگ، کمبود آب و گرمازدگی؛ نسبت به سال گذشته با افزایش تولید مواجه بودهایم و پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت، نزدیک به چهار هزار و ۵۰۰ تن به تولید و روانه بازار مصرف شود.
سرپرست جهادکشاورزی شهرستان نیریز گفت: اظهار کرد: میادین استانهای تهران، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان علاوه بر مصرف درون استانی، از مهمترین بازارهای این محصول در نیریز هستند.
بهگفته وی؛ رقم اصفهانی، شیشهای، کدوئی و محلی از مهمترین ارقام به کاشته شده در شهرستان نیریز به شمار میآیند که از کیفیت و بازارپسندی مطلوبی نیز برخوردارند.
نظرات