در ادامه با بهترین و سریعترین روشها برای پوست کندن انار آشنا خواهید شد.
روش اول
برای راحت جدا کردن پوست انار از آن مراحل زیر را به کار ببرید:
۱-ابتدا پوست انار را بشویید.
۲-سپس با استفاده از چاقویی تیز کمی پایینتر از تاج انار یک دایره بکشید و و سپس قسمت گل یا تاج انار را جدا کنید.
۳-زیر تاج را به صورت قیفی شکل، کامل خالی کنید.
۴-برجستگیهای انار را پیدا کنید و آن را از قسمت غشا سفید رنگش به ۴ یا ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و به این قسمتها برشی عمودی، اما نه چندان عمیق بزنید.
۵-انگشتان خود را درون حفره ایجاد شده روی تاج بگذارید و خیلی راحت با کمی فشار انار را از قسمتهای غشا سفید رنگی که برش زده اید، جدا کنید.
۶-پرههای سفید داخل انار یا پوستهای سفید رنگ انار را جدا کنید.
۷-سپس خیلی راحت با کمک دست یا یک قاشق پوست ضخیم انار را جدا نمایید.
۸-انار پوست کنده شما آماده خوردن است، خیلی راحت و بدون کثیف کاری میتوانید از خوردن این میوه پاییزی لذت ببرید.
روش دوم
۱-ابتدا پوست انار را به خوبی بشویید.
۲-با یک چاقوی تیز تاج را جدا کنید و انار را از پهلو برش بزنید و به دو نیم تقسیم نمایید.
۳-فشار کمی به پوست ضخیم انار وارد کنید و لبههای آن را به سمت عقب برگردانید. این کار موجب میشود پوسته انار بشکند و دانهها راحتتر و سریعتر خارج شوند.
۴-سپس انار را کف دستتان قرار دهید و یک کاسه زیر آن بگذارید.
۵-با استفاده از یک قاشق چوبی ضربههایی به پوست انار وارد نمایید.
۶-این ضربهها باعث میشود تا دانهها راحت جدا شده و داخل کاسه ریخته شود.
۷-اکنون دانههای انار را با کمی اضافه کردن نمک و گلپر میتوانید میل کنید.
نظرات