خبری از تغییرات جدی مدیریتی در استان فارس نیست/ استاندار با معاونین سابق سرگرم است
به گزارش اولفارس،محمدرضا طاهری سرپرست خبرگزاری ایلنا مرکز فارس در یادادشتی نوشت: بهرغم اینکه با رویکارآمدن دولت چهاردهم بارقههای امیدی برای تغییر و بهبود وضعیت ایجاد شده بود، اما تا امروز تغییر ملموسی مشاهده نمیشود و تنها تفاوت شاید انتصابات جزئی در حوزههای سیاسی در استان بوده است.
بر کسی پوشیده نیست که استان فارس از ظرفیت هایی کمنظیر در بخشهای مختلف اقتصادی مانند گردشگری، سلامت، کشاورزی، تولید، معادن و ذخایر زیرزمینی و صنعت برخوردار است، اما دهههاست که این ظرفیتها مغفول مانده است.
حالا اما مطالبه گروههای مختلف اقتصادی، گردشگری، فرهنگی و اجتماعی و دانشجویان از استاندار جدید و تیم او آن است که این ظرفیتهای گرانبها را فعال کند، رویکردی تعاملی با فعالان اقتصادی در پیش بگیرد و حمایت از کارگران، کشاورزان و کسبوکارهای کوچک را در اولویت برنامههای خود قرار دهد. بااینحال این تغییرات تا لحظه نگارش این یادداشت رخ نداده و استاندار جدید فارس در شرایط کنونی تنها بر گفتار درمانی تمرکز دارد.
استان فارس امروز با مشکلات و مسائل متعددی در حوزههای عمرانی و اقتصادی مواجه است، مسائلی که تنها یک عزم راسخ و جدی میتواند آنها را حل کند. بهعنوانمثال تعداد بالای کارخانههای ورشکسته و تعطیل، خشکسالیهای پیدرپی، پایینترین رتبهی کسبوکار، سنگاندازیهای فراوان ارگانها و سازمانها برای مردم در سازمانها و ادارات مختلف باعث شده که روند پیشرفت و توسعه در فارس با سرعت لاکپشتی حرکت کند.
در شرایط فعلی به نظر میرسد که استاندار باید تغییرات را ابتدا از حوزه معاونتهای خود آغاز کند. بعد از انسجامیافتن مجموعه ارشد استان و با درنظرگرفتن شرایط و برنامههای تیم مدیریت ارشد نیز به انتخاب مدیران، رؤسای سازمانها و فرمانداریها در شهرستانها اقدام کند. انتخاب سریع فرمانداران در شهرستانها اما پیش از تغییر معاونتهای استانداری که سالهاست بر صندلیهای خود تکیه زدهاند و توان ارائه برنامه جدیدی برای توسعه و پیشرفت استان ندارند، در این شرایط ضرورتی ندارد.
این نکته که تنها تغییر بزرگ استان در دو ماه گذشته در سمت معاونت سیاسی استانداری بوده، شاید بیانگر این مسئله است که استاندار فارس هنوز تصمیم منسجمی برای دیگر حوزهها مانند گردشگری، عمرانی، اقتصادی، فرهنگی و… ندارد، حال آنکه فارس مسائل متعددی در این حوزهها دارد. ازاینرو نیاز است که هرچه سریعتر تغییرات در معاونتها و سپس ادارات کل انجام شود و پس از آن در گام بعدی مدیران میانی و فرمانداران بر اساس برنامهها و سیاستهای بالادستیهای خود انتخاب شوند.