همچنین انار را میتوان به روشهای مختلف از جمله دانه های انار، شیره انار یا عصاره انار برای داشتن یک اسانس غلیظ استفاده کرد.
این کوکیها اغلب از موادی مانند شکر، کره، آرد و تخم مرغ تهیه میشوند که در انار طعم کمی ترش و شیرین را ترکیب میکنند. رنگ قرمز روشن دانههای اناری نیز یک عنصر بصری جذاب به کوکی اضافه میکند. برخی از دستور العملهای تهیه کوکی ممکن است شامل طعم دهندههای اضافی مانند وانیل، دارچین یا پوست مرکبات برای ارائه نتهای میوهای باشد. نتیجه نهایی یک دسر شیرین و کمی تند با بافت جویدنی یا ترد است.
مواد لازم
مواد لازم در طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا طبق جدول زیر هستند:
روغن نارگیل جامد (ذوب نشده) : ۱۰۹ گرم
شکر گرانول : ۱۰۰ گرم
شکر قهوهای : ۵۰ گرم
تخم مرغ : یک عدد
عصاره وانیل : یک و ½ قاشق چایخوری
آرد سبوسدار سفید : ۱۸۰ گرم
جوش شیرین : ½ قاشق چایخوری
نمک دریایی یا نمک معمولی : ½ قاشق چایخوری
انار : یک عدد
شکلات چیپسی : ۱۱۲ گرم
دستور تهیه کوکی انار
در ادامه به مراحل طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا اشاره میکنیم:
مرحله اول
ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. دو ورقه کوکی را به روغن آغشته کنید تا کوکیها به ورقههای پخت نچسبند.
مرحله دوم
با همزن دستی یا همزن برقی روغن نارگیل را با شکر به مدت دو دقیقه هم بزنید. وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و به مدت ۱۵ ثانیه یا تا زمانی که کاملا مخلوط شوند، هم بزنید.
مرحله سوم
آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. خمیر شما باید گلولههای خمیری کوچکی را تشکیل دهد که وقتی آن را به هم میکوبید، به شکل یک توپ بزرگ در آیند.شکلات چیپسی و انار را با دست مخلوط کرده و سپس به خمیر اضافه کنید.
مرحله چهارم
در آخر خمیر را به ۱۶ گلوله گرد تبدیل کنید و روی ورقههای کوکی به فاصله ۲ سانتیمتر از هم قرار دهید.
کوکیها را به مدت ۱۱ تا ۱۳ دقیقه بپزید. بیش از حد نپزید، زیرا سفت میشوند. بگذارید کوکیها روی توری سیمی به مدت ۲۰ دقیقه خنک شوند. سپس سرو کنید.
ترفندهای مهم در طرز تهیه کوکی انار
در ادامه به ترفندهای مهم در طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا اشاره میکنیم:
- مطمئن شوید که خمیر کوکیها نه خیلی نرم و نه خیلی سفت باشند تا در نهایت بافت خوبی به دست آورید.
- کوکی باید پف کرده و کمی کم رنگ به نظر برسد، اما لبههای طلایی داشته باشد. سپس بگذارید یکم خنک شود تا مزه واقعی آن را بچشید.
- دانههای انار تازه را به آرامی داخل خمیر بریزید تا مطمئن شوید که له نشوند.
- به جای آب یا شیر، از آب انار در خمیر خود استفاده کنید تا طعم میوهای عمیقتری به کوکیها بدهید.
- طعم انار را با کمی رنده پوست پرتقال یا لیمو تقویت کنید تا نت تازه و مرکباتی به کوکیهای خود بدهید.
- خمیر کوکی را قبل از پخت سرد کنید تا از ترشح بیش از حد آب دانههای انار جلوگیری شود. این موضوع میتواند روی بافت آن تأثیر بگذارد.
- اضافه کردن پسته یا بادام له شده طعم انار را تکمیل میکند. همچنین دارچین، هل یا جوز هندی میتوانند طعم کوکیها را بهبود بخشند.
ایدههایی برای تزیین کوکی انار
در ادامه به ایدههای مهم در طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا اشاره میکنیم:
از آب نباتهای گرد و کوچک یا مرواریدهای خوراکی برای نشان دادن دانههای انار روی کوکی استفاده کنید. همچنین میتوانید با استفاده از رویال آیسینگ شکلهای کوچک و دایرهای را برای تقلید از دانهها در کوکیها استفاده کنید.
از رنگ خوراکی استفاده کنید تا به کوکی ظاهری طبیعی و هنرمندانهتر ببخشید. رنگهای قرمز و صورتی را برای تقلید از پوست و دانههای نار ترکیب کنید.
شکر درشت را روی کوکی بپاشید تا ظاهر برف مانند را نشان دهد. این کار به ویژه در روزهای برفی تداعی کننده زمستان است.
زمانی که خمیر کوکی را تهیه کردید، با خمیر میتوانید اشکال مختلف مانند ماه، ستاره، انار، هندوانه، آدمک و غیره را درست کنید.
نظرات