رولت هندوانه دستور پخت سادهای دارد اما برای تزئین آن، کافی است کمی ذوق و سلیقه به خرج دهید.
مواد لازم:
تخممرغ: ۳ عدد
شکر: یک لیوان
وانیل: نوک قاشق چایخوری
آرد سفید: یک لیوان
رنگ خوراکی ژلهای سبز و قرمز: چند قطره
خامه قنادی:۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
طرز تهیه رولت هندوانه:
مرحله اول
سفیده تخممرغها را با همزن بزنید تا کف کند. یکسوم شکر را حین هم زدن اضافه کنید. بعد آن را در یخچال بگذارید.
مرحله دوم
زردهها را با بقیه شکر و وانیل با همزن بزنید. آن را به سفیدهها اضافه و به آرامی ترکیب کنید.
مرحله سوم
آرد را روی مواد الک کنید. آن را به ۲ قسمت تقسیم و هر قسمت را با رنگ خوراکی رنگی کنید.
مرحله آخر
مواد را به شکل ۲ نیم دایره هم اندازه کف تابه نچسب یا قالب بریزید و روی اجاق گاز یا در فر بپزید. سپس خامه را روی سطح لایه کیکی بریزید و از طرف قرمزرنگ رول کنید. رولت را برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید.
نکته: میتوانید با شکلات چیپسی شکل تخمههای هندوانه را به تزیین رولت اضافه کنید.
نظرات