• 30 آذر 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 163612

طرز تهیه زنجبیل پلو زعفرانی خوش طعم و عطر

زنجبیل پلو یکی از غذاهای متفاوت و خوش عطر ایرانی است که این غذا علاوه بر طعم خوب، خواص درمانی نیز دارد و برای درمان سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.

طرزتهیه زنجبیل پلو

اگر علاقه مند به آشپزی های خانگی هستید، در این قسمت با طرز تهیه زنجبیل پلو زعفرانی آشنا می شوید. این پلو طعم و عطر خوشمزه ای دارد.

مواد لازم:

برنج: ۲ پیمانه
زنجبیل تازه رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد متوسط
مرغ یا گوشت: ۵۰۰ گرم (اختیاری)
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
کشمش: ۱/۴ پیمانه
دارچین: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرزتهیه زنجبیل پلو

طرز تهیه زنجبیل پلو:

مرحله اول:

برنج را از شب قبل خیس کنید تا نرم شود.اگر می‌خواهید از مرغ یا گوشت استفاده کنید، آن را با پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه بپزید و سپس ریش ریش کنید.

مرحله دوم:

پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس زنجبیل رنده شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن بلند شود.

مرحله سوم:

مرغ یا گوشت ریش ریش شده، زعفران دم کرده، کشمش، دارچین و بقیه ادویه‌ها را به پیاز و زنجبیل اضافه کرده و کمی تفت دهید.برنج را آبکش کرده و به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم:

مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا برنج دم بکشد.

نکات مهم برای تهیه زنجبیل پلو:

  • برای طعم بهتر، می‌توانید از زرشک نیز در زنجبیل پلو استفاده کنید.
  • اگر از زنجبیل تازه استفاده نمی‌کنید، می‌توانید از پودر زنجبیل استفاده کنید.
  • برای تزیین زنجبیل پلو می‌توانید از خلال بادام یا پسته استفاده کنید.
  • می‌توانید به جای مرغ یا گوشت از قارچ استفاده کنید.

 

 

مطالب مرتبط

طرز تهیه سالاد انار و کلم مجلسی مخصوص شب یلدا

طرز تهیه پاستا آرابیتا آتشین خوشمزه به سبک ایتالیا

طرز تهیه چیلی داگ خوشمزه و متفاوت با سس چیلی

نظرات