این مساله اتفاقی نست. با ما همراه باشید تا با علت وا رفتن کتلت آشنا شوید.
علت وا رفتن کتلت
جواب این سوال بسیار ساده است. اگر شامی شما وا رفت مطمئن باشید که یکی از موارد زیر را باید تغییر دهید.
۱-کم بودن تخم مرغ
کم بودن تخم مرغ باعث تکه تکه شدن شامی می شود. اگر احساس می کنید کمتر از یک عدد دیگر تخم مرغ باید اضافه کنید تا مواد چسبندگی ایداآل داشته باشند، می توانید زرده را جدا کرده و سفیده را به مواد اضافه کنید.
۲-قرار ندادن مواد در یخچال
برای تمامی غذاهای گوشتی که ورز داده می شوند، مانند شامی و یا حتی کباب کوبیده، بعد از آماده کردن مواد، باید آن را یک ساعت در یخچال استراحت دهید. این کار را برای کوکو ها نیز می توانید انجام دهید.
۳-آب پیاز را بگیرید
آبدار بودن پیاز یکی از دلایل مهم وا رفتن کتلت گوشت است. بنابراین پس از رنده کردن پیاز، آب آن را بگیرید. سپس گوشت و بقیه مواد کتلت را خوب با پیاز رندهشده ورز دهید.
۴-مقدار پیاز را کنترل کنید
بهطور معمول در طرز تهیه کتلت، به ازاء ۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده، ۱ عدد پیاز متوسط کافی است و بیش از این مقدار، باعث وا رفتن کتلتها و بر هم خوردن تعادل مزهها میشود.
۵-آرد سوخاری یا نخودچی را از قلم نیندازید
اگر احساس کردید مایه کتلت بیش از اندازه شل شده است، کمی آرد نخودچی یا آرد سوخاری به آن بیفزایید تا مواد به قوام مناسبی برسد.
۶-فوت و فن سرخ کردن کتلت را رعایت کنید
پس از آماده شدن مایه کتلت، مایه کتلت را با رعایت نکات زیر سرخ کنید:
- تابهای مناسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن سرخکردنی داخل آن بریزید. صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود.
- سپس کتلتها را یک به یک داخل تابه بریزید و درب تابه را هم باز بگذارید.
- اگر در حین سرخ کردن کتلتها، روی روغن لایهای از کف تشکیل شد، با کمک یک قاشق بزرگ، کف را بگیرید و روغن تازه را جایگزین کنید.
- در صورت تمایل مقداری زردچوبه در روغن بریزید تا عطر و طعم کتلتهای شما بهتر شود.
نظرات