آشپزی

دستور پخت کباب پنجابی هندوستانی با طعمی فوق العاده بی نظیر

کباب پنجابی، غذایی خوشمزه و پرطرفدار است که با کمی حوصله و صرف وقت می‌توانید آن را در خانه خود تهیه کنید.

دستور پخت کباب پنجابی هندوستانی

این کباب، می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و یا یک پیش‌غذا سرو شود. امیدواریم از این دستور پخت لذت ببرید و طعم بی‌نظیر کباب پنجابی را تجربه کنید!

در این مقاله، به طور کامل و جامع به بررسی رسپی و طرز تهیه کباب پنجابی می‌پردازیم تا شما بتوانید به راحتی این غذای لذیذ را در خانه خود آماده کنید.

مواد لازم :

گوشت گوسفندی بدون استخوان (ران بره): ۶۰۰ گرم
سیر: ۲ حبه
ماست چکیده: ½ پیمانه
آب انبه: ½ پیمانه
زنجبیل تازه: ۱ تکه کوچک
کره: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون بکر: ۳ قاشق غذاخوری
ادویه گرام ماسالا: ۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

تبلیغ در اول فارس

دستور پخت کباب پنجابی هندوستانی

طرزتهیه کباب پنجابی :

مرحله اول

برای تهیه یک کباب پنجابی ترد و خوش طعم، ابتدا ماست چکیده را در کاسه‌ای مناسب بریزید. سپس آب انبه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کمی رقیق‌تر شود. سپس روغن زیتون را همراه با ادویه گرام ماسالا، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک به محتویات کاسه اضافه کنید.

مرحله دوم

هم اکنون زنجبیل تازه و حبه‌های سیر را رنده کرده و در کاسه بریزید. سپس با همزن دستی یا برقی، مواد داخل کاسه را کاملا مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی ایجاد شود.

مرحله سوم

در این مرحله گوشت گوسفند را مثل کباب چنجه خرد کنید و در کاسه بریزید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا تمام تکه‌های گوشت با مواد طعم‌دهنده ترکیب شوند.

دستور پخت کباب پنجابی هندوستانی

مرحله چهارم

روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را حداقل به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

نکته: اگر می‌خواهید گوشت بهتر طعم‌دار شود، مرینت آن را از شب قبل آماده کنید و آن را از شب قبل داخل یخچال قرار بدهید.

مرحله پنجم

پس از گذشت زمان لازم، ظرف حاوی گوشت را از یخچال خارج کرده و رنده‌های سیر و زنجبیل را از روی تکه‌های گوشت جدا کنید. در ادامه، گوشت‌ها را به سیخ بکشید و کره‌ای را که به روش بن‌ماری ذوب کرده‌اید، با برس آشپزی روی تکه‌های گوشت بمالید.

مرحله آخر

اکنون منقل زغال را به صورت یکدست روشن کنید و سیخ‌ها را به صورت منظم روی منقل قرار بدهید. هر چند دقیقه یکبار سیخ‌ها را بچرخانید تا کباب‌ها به صورت یکدست بپزند.

نکات مهم :

  • در صورت تمایل می توانید در انتهای پخت مقداری ادویه چات ماسالا روی کباب ها بپاشید. این ادویه دارای طعمی تند و ترش می باشد.
  • در صورت دسترس نداشتن به آب انبه می توانید آن را حذف کنید. و ادویه چات ماسالا را جایگزین کنید. در صورت استفاده از ادویه چات ماسالا می توانید فلفل ها را حذف کنید. زیرا داخل این ادویه فلفل قرمز به کار برده شده است.
  • علت استفاده از گوشت ران بره، ترد و خوشمزه بودن آن است.

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا