آشپزی

دستورپخت خورشت مکزیکی با مرغ

خورشت مکزیکی یک انتخاب عالی برای مواقعی است که از غذاهای تکراری خسته شده اید.

دستورپخت خورشت مکزیکی

در ادامه با ما باشید تا با طرزتهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم برای خورشت مکزیکی :

سینه‌ مرغ بزرگ:۱ عدد
پیاز بزرگ و خردشده:۱ عدد
سیر خردشده: ۲ حبه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه و ادویه کاری: به مقدار لازم
پودر سیر: به مقدار لازم
فلفل دلمه ای خرد شده:۱ عدد
روغن: به مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش: ۲ پیمانه

دستورپخت خورشت مکزیکی

تبلیغات

طرز تهیه خورشت مکزیکی :

ابتدا روغن را داخل قابلمه ای متوسط ریخته حرارت می دهیم و ابتدا پیاز و سپس سیر را با هم سرخ می کنیم و بعد از پنج دقیقه تفت دادن فلفل دلمه ای سبز را به آن اضافه کرده و با هم سرخ می کنیم.

سپس سینه مرغ را به چهار قسمت تقسیم کرده با نمک و فلفل مزه دار کرده به مواد در حال سرخ شدن اضافه می کنیم.

همین طور که مرغ را تفت می دهیم زردچوبه، کاری و پودر موسیر را به آن اضافه می کنیم و مدام تفت می دهیم تا همه مواد یک دست سرخ شود.

در مرحله‌ آخر آب جوش اضافه کرده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا رب کاملا داخل غذا حل شود.

در قابلمه را ببندید، شعله زیر قابلمه راو کم می کنیم می گذاریم تا آب داخل قابلمه تبخیر شود و سس بدست آمده غلیظ شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا