آشپزی

دستور پخت رشته تپک محلی بوشهری با طعمی فوق العاده خوشمزه

رشته تپک از محبوب ترین و سنتی ترین غذاهای بوشهری است که علاوه بر طعم خوشمزه ای که دارد بسیار سالم و مقوی است.

دستور پخت رشته تپک

طرز تهیه رشته تپک ویژه که یک غذای مقوی است را در این قسمت مطالعه می‌کنید. این رشته طعم و مزه فوق العاده ای دارد و با رشته، مرغ، کشمش و … تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه رشته تپک:

رشته تپک: ۲۵۰ گرم
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد متوسط
کشمش: ۱۰۰ گرم
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

دستور پخت رشته تپک

طرز تهیه رشته تپک:

مرحله اول

سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و با پیاز رنده شده، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. اجازه دهید مرغ به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در این مواد مزه دار شود.

مرحله دوم

یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن بریزید. مرغ مزه دار شده را در تابه تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود.رشته تپک را به مرغ اضافه کرده و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا رشته‌ها نرم شوند.

مرحله سوم

آب جوش را به اندازه کافی به تابه اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد. دارچین و زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید.

مرحله چهارم

اجازه دهید غذا با حرارت ملایم به مدت حدود ۳۰ دقیقه بپزد تا رشته‌ها کاملا پخته و آب غذا کشیده شود.

مرحله آخر

در ۱۰ دقیقه آخر پخت، کشمش را به غذا اضافه کنید.رشته تپک آماده را در ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ و کشمش تزیین کنید.

نکات مهم برای تهیه رشته تپک:

  • برای طعم بهتر، می‌توانید از مرغابی به جای مرغ استفاده کنید.
  • به جای کشمش، می‌توانید از زرشک نیز استفاده کنید.
  • برای تزیین، می‌توانید از خلال بادام یا پسته نیز استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید رشته تپک شما غلیظ‌تر باشد، می‌توانید کمی آرد برنج به آن اضافه کنید.
  • برای طعم دار کردن بیشتر غذا، می‌توانید از کمی آبلیمو یا رب انار استفاده کنید.

رشته تپک را می‌توانید به عنوان یک غذای اصلی یا همراه با سالاد و ماست سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا