استان فارس

تعطیلی ۱۳ مرکز تهیه و توزیع غذا در شیراز توسط بازرسان بهداشت محیط

رئیس مرکز بهداشت شهدای انقلاب از تعطیلی ١٣ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی از سوی کارشناسان بهداشت خبر داد.

enghelab sardarr

‌به گزارش اول فارس، کمال فخرپور گفت: در راستای تشدید نظارت‌های بهداشتی بر وضعیت بهداشت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در مناطق زیر پوشش این مرکز، ۱۳ واحد تهیه و توزیع و اماکن عمومی به دلیل تخلف از موازین و مقررات بهداشتی از سوی بازرسان بهداشت محیط این مرکز تعطیل شدند.

وی افزود: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید به نحوه رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی به‌ویژه، کنترل نقاط بحرانی در مراکز عرضه و طبخ مواد غذایی از‌جمله رعایت زنجیره سرما و گرما در مواد غذایی به‌منظور حفظ سلامت عمومی و امنیت غذایی توجه بیشتری داشته باشند.

مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب نیز در‌این‌باره گفت: دمای مناسب برای نگهداری مواد غذایی در یخچال صفر الی ۴ درجه سانتیگراد و در فریزر منفی ۱۸ درجه سانتیگراد است و دمای مناسب نگهداری مواد غذایی گرم تا زمان عرضه به مشتری حداقل ۶۵ درجه سانتیگراد است و بسیاری از مسمومیت‌های غذایی ناشی از نگهداری مواد غذایی در فاصله دمایی ۴ الی ۶۵ درجه سانتیگراد بیش از دو ساعت و عدم رعایت دمای پخت مواد غذایی اتفاق می‌افتد.

محمدحسین کیانفر  با اشاره به برخورد قانونی با متخلفان و تهدید‌کنندگان سلامت عمومی، از شهروندان خواست از خرید مواد غذایی در مراکز غیر مجاز و بدون مشخصات بهداشتی و همچنین خرید از فروشندگان دوره گرد خودداری کنند و شکایات بهداشتی خود را از طریق سامانه ارتباط مردمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با شماره ۱۹۰ ثبت و پیگیری کنند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا