اگر شما هم جزو این افراد هستید و نمی توانید غذاها را روزانه و تازه طبخ و سرو کنید، با این بخش همراه شوید تا بدانید مدت زمان نگهداری غذا در یخچال و فریزر چقدر است.
مدت زمان نگهداری خورشت قیمه
خورشت قیمه را بیشتر از ۳ تا ۴ روز در یخچال نگذارید. بهترین زمان نگهداری خورشت قیمه در فریزر حداقل ۲هفته و حداکثر ۳ماه است.
مدت زمان نگهداری خورشت قورمه سبزی
مدت زمان نگهداری خورشت قورمه سبزی در یخچال نهایتا ۳ روز است. مدت زمان نگهداری سبزی قورمه در فریزر ۳ ماه است.
مدت زمان نگهداری خورشت فسنجان
خورشت فسنجان را میتوانید در ظروف دربسته مخصوص به مدت ۶ لغایت ۷ روز در یخچال گذاشته و شش ماه در فریزر نگهداری کنید.
مدت زمان نگهداری خورشت کرفس
خورشت کرفس را می توان تا ۳-۴ روز در یخچال نگهداری کرد. کرفس فریز شده را بیش از ۳ ماه نگهداری نکنید.
مدت زمان نگهداری خورشت مرغ در یخچال
خورشت مرغ معمولاً تا ۳ تا ۴ روز در یخچال قابل نگهداری است. مرغ پخته شده را میتوان به مدت ۲ تا ۶ ماه در فریزر نگهداری کرد.
مدت زمان نگهداری خورشت لوبیا سبز در یخچال
خورشت لوبیا سبز را می توان بعد از پخت و قرار دادن در یخچال تا نهایت سه روز مصرف کرد، ماندگاری این خورش در فریزر ۲ هفته (حداکثر زمان ۳ ماه) است.
مدت زمان نگهداری خورشت ماست در یخچال
خورش ماست را می توان ۳ الی ۵ روز در یخچال و بیش از ۳ ماه داخل فریزر نگهداری کرد.
مدت زمان نگهداری خورشت کنگر در یخچال
خورشت کنگر یکی از خوشمزهترین خورشتها است که می توان ۴ روز در یخچال و ۲ هفته (حداکثر زمان ۳ ماه) در فریزر نگهداری کرد.
مدت زمان نگهداری خورشت بامیه در یخچال
خورش بامیه قابلیت نگهداری سه روزه در یخچال را داشته و می توان این خورش را ۲ هفته (حداکثر زمان ۳ ماه) در فریزر قرار داد.
نکات مهم
- قرار دادن یکباره حجم زیادی از مواد غذایی یا مواد غذایی داغ در فریزر، دمای فریزر را پایین می آورد و مدت زمان
- لازم برای انجماد افزایش می دهد که موجب فاسد شدن غذا خواهد شد.
- برای فریز کردن غذاها حتماً به دما، بسته بندی و نحوه فریز کردن آن ها دقت کنید.
- خورشت را به اندازه نیاز هر وعده خود در ظرف نگهدارنده سر بسته بریزید و درون یخچال یا فریزر بگذارید.
- ریختن خورشت در ظروف سربسته از تغییر طعم و رنگ آن ها جلوگیری می کند.
- غذای پخته شده نباید بیشتر از دو ساعت خارج از یخچال قرار گیرد.
- انواع خورشت را به صورت داغ در یخچال قرار ندهید.
- پس از سرد شدن خورشت، چربی سفت شده روی سطح غذا را بردارید و دور بریزید. چربی ها بدلیل قابلیت بالای فساد پذیری سبب کاهش زمان ماندگاری غذاها می شوند.
- بهتر است خورشت ها را تازه مصرف کنید.
- روی هر ظرف فریز شده برچسب بزنید و روی آن تاریخ بسته بندی و نام مواد غذایی را بنویسید، تا آنها را به موقع استفاده کنید و از فاسد شدن آن ها جلوگیری شود.