حوادث و انتظامی

طلاهای سرقت شده از خانه یک شیرازی توسط پلیس داراب کشف شد

فرمانده انتظامی داراب گفت: با هوشیاری ماموران پلیس آگاهی این شهرستان، سارق دستگیر و ۱۲۹ گرم طلا و جواهرات مسروقه کشف شد.

سارق داراب

سرهنگ سیدرحمان هاشمی با اعلام این خبر به اول فارس گفت : با توجه به رصد مستمر و کنترل نامحسوس مجرمین حرفه‌ای و سابقه‌دار، ماموران پلیس آگاهی داراب با اقدامات فنی مطلع شدند فردی در یک مغازه قصد فروش مقداری طلا و جواهرات بدون فاکتور دارد که سریعا بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: ماموران پس از هماهنگی قضایی به مغازه طلافروشی اعزام و با اقدامات فنی موفق شدند فرد مذکور را شناسایی و وی را دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی داراب با بیان اینکه در بازرسی از فرد دستگیر شده ۱۲۹ گرم طلا و جواهرات مسروقه کشف شد، تصریح کرد: برابر نظر کارشناسان ارزش اموال مکشوفه ۸ میلیارد ریال برآورد شده است.

هاشمی با اشاره به اینکه سارق در بازجویی اولیه اقرار کرد که در نوزدهم بهمن‌ماه طلاجات مذکور را از منزلی در شیراز سرقت و قصد فروش آن را داشتم، تصریح کرد: متهم برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد.

این مقام انتظامی بیان کرد: امنیت مردم خط قرمز پلیس است و پلیس به عنوان حافظان جان، مال و ناموس مردم هرگز اجازه نخواهد داد افرادی فرصت‌طلب و قانون‌شکن با انجام اعمال مجرمانه آرامش و امنیت شهروندان را مختل کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا