دستگیری ۴۲۷ نفر ازمحکومین متواری توسط پلیس در شیراز
به گزارش اول فارس ، فرمانده انتظامی شهرستان شیراز از اجرای طرح عملیاتی دستگیری متهمین و محکومین متواری و دستگیری ۴۲۷ نفر در این خصوص طی یک ماه گذشته خبر داد.
اسماعیل زراعتیان اظهار کرد: این طرح با بهکارگیری تمام توان و امکانات پلیس در جهت امنیت و آرامش شهروندان، ارتقاء امنیت اجتماعی و برخورد مبارزه جدی با متهمان فراری و تحت تعقیب قضائی به مرحله اجرا گذاشته شد.
وی افزود: در اجرای این طرح طی یک ماه گذشته، ۴۲۷ نفر از محکومین متواری که تحت تعقیب از سوی دستگاه قضائی بودند، شناسایی و دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان شیراز تصریح کرد: متهمان با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.
این مقام انتظامی در پایان گفت: هدف ما ایجاد رضایتمندی شهروندان است و باید تمام سعی و تلاشمان بر این باشد که با برخورد با هنجارشکنان اجتماعی و برهمزنندگان نظم و امنیت، آرامش و شادابی را به مردم هدیه کنیم.