اجتماعیخبر اول

انفجار در شیراز: ترقه دست ساز ساختمان مسکونی را جهنم کرد!

به گزارش حوادث اول فارس، بعد از ظهر امروز ۲۱ اسفند ماه، بر اثر انفجار ترقه دست ساز در یک ساختمان مسکونی در بلوار اتحاد شیراز، ۲ نوجوان مصدوم و دچار سوختگی شدند.

هادی عیدی پور، مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز، با اعلام این خبر گفت: در پی تماس با سامانه ۱۲۵ و اعلام انفجار ترقه دست ساز در بلوار اتحاد شیراز، ستاد فرماندهی آتش نشانی شیراز در جریان این حادثه قرار گرفت و بلافاصله آتش نشانان ایستگاه ۱۰ را به محل حادثه اعزام کرد.

وی در تشریح جزئیات حادثه اظهار داشت: ۲ نوجوان در حال ساخت ترقه دست ساز در پارکینگ یک ساختمان دو طبقه بوده‌اند که مواد محترقه منفجر می‌شود.

عیدی پور تصریح کرد: شدت انفجار منجر به تخریب شیشه‌های ساختمان و سوختگی شدید هر ۲ نوجوان شد.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز افزود: نیرو‌های عملیاتی پس از ایمن سازی محل حادثه، مصدومان را از ساختمان خارج کردند و تحویل عوامل اورژانس دادند و مصدومان برای انجام اقدامات درمانی به مراکز درمانی منتقل شدند.

عیدی پور با ابراز نگرانی از وقوع چنین حوادثی در آستانه چهارشنبه سوری، به خانواده‌ها توصیه کرد: نظارت بیشتری بر فعالیت فرزندان خود داشته باشند و از تهیه و استفاده از مواد محترقه خطرناک جلوگیری کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا