خبر اولاستان فارس

ثبت بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفرروز اقامت مهمانان در مدارس استان فارس

قائم مقام ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش وپرورش استان فارس گفت: از ابتدای شروع اسکان مهمانان نوروزی تا صبح روز جمعه هشتم فروردین ماه ۱۴۰۴ ۴۳۸ هزار نفر در مدارس و اماکن وابسته به آموزش وپرورش استان فارس اسکان یافته اند.

قائم مقام ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش وپرورش استان فارس

به گزارش اول فارس از شیراز ،  به نقل از  اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، علی علوی در بازدید از مدارس محل اسکان مهمانان نوروزی در شیراز گفت:از ابتدای آغاز به کار ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش وپرورش فارس تا صبح روز جمعه هشتم فروردین ماه ۱۴۰۴ چهارصدو سی و هفت هزار و ۹۴۴ نفر در قالب ۱۱۹ هزارو نهصدو چهل وسه خانواده و در مجموع یک میلیون ۳۰۳ هزار وهفتصدو هشتاد و چهار نفرروز در مدارس و اماکن وابسته به آموزش و‌پرورش فارس پذیرش و اسکان داده شده اند.

قائم مقام ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش وپرورش استان فارس گفت:استان فارس تاکنون توانسته درصدر استانهای کشور در زمینه اسکان مهمانان نوروزی در مدارس قرار گیرد.

علوی با اشاره به اینکه بار اصلی اسکان مهمانان نوروزی دراستان بر عهده آموزش وپرورش است گفت:نگاه ما در ستاد اسکان نگاه درآمدی نبوده و نگاه خدماتی و رفاهی است وحفظ شان و حرمت مهمانان نوروزی وخصوصا خانواده های فرهنگیان اولویت اول ماست.

قائم مقام ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش وپرورش استان فارس گفت: مدرسه در حالت عادی مکان مناسبی برای  اسکان فرهنگیان نیست، اما  آموزش و پرورش تلاش کرده در ایام نوروز از ظرفیت موجود خود برای کمک به فرهنگیان وسایراقشار جامعه در موضوع اسکان استفاده کند.

علوی افزود: قبل و حین اغاز کار ستادهای اسکان تیم های بازرسی از تمام مدارس وکلاس های درس طرح اسکان بازدید میدانی داشته و دارند و سیستم های گرمایشی و سرمایشی، روشنایی و سرویس های بهداشتی همگی مورد بررسی قرار می گیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا