آشپزیغذاهای خارجی

ساندویچ مرغ هالوپینو با طعمی تند و دلپذیر با راحت ترین دستورتهیه

ساندویچ مرغ هالوپینو با طعمی تند و دلپذیر، گزینه ای عالی برای یک وعده غذایی سریع و سیرکننده است.

دستورتهیه ساندویچ مرغ هالوپینو

در این مقاله، به بررسی طرز تهیه این ساندویچ خوشمزه پرداخته و نکات مهمی درباره انتخاب مواد اولیه و روش های آماده سازی آن را ارائه خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ هالوپینو

برای تهیه ساندویچ مرغ هالوپینو به مواد زیر نیاز دارید:

۲ عدد سینه مرغ
۲ تا ۳ عدد فلفل هالوپینو (بسته به تمایل به تندی)
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه
۱ قاشق چای خوری پودر سیر
۱ قاشق چای خوری پودر پیاز
۴ برش نان (نان باگت یا نان سبوس دار)
۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده
کاهو و سایر سبزیجات دلخواه (مثل گوجه فرنگی و خیار)

دستورتهیه ساندویچ مرغ هالوپینو

طرز تهیه ساندویچ مرغ هالوپینو

مرحله ۱: آماده سازی سینه مرغ

سینه های مرغ را با آب سرد بشویید و با دستمال تمیز خشک کنید.در یک کاسه، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز را مخلوط کنید. سپس سینه های مرغ را در این مخلوط غوطه ور کنید و اجازه دهید حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال بمانند تا طعم دار شوند.

مرحله ۲: آماده سازی فلفل هالوپینو

فلفل های هالوپینو را به دو نیم تقسیم کنید و دانه های آن را خارج کنید (در صورت تمایل به تندی بیشتر، می توانید دانه ها را هم بگذارید) و سپس آنها را به قطعات کوچک برش دهید.

مرحله ۳: پختن سینه مرغ

در یک تابه بزرگ، مقداری روغن زیتون گرم کنید و سینه های مرغ را در آن سرخ کنید. هر طرف مرغ را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزید تا کاملا پخته و طلایی شود.

در اواسط پخت مرغ، فلفل های هالوپینو را به تابه اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه دیگر بپزند.

مرحله ۴: آماده سازی ساندویچ

نان ها را به دو نیم تقسیم کنید و روی یک نیمه، مقداری پنیر چدار، مرغ پخته و فلفل های هالوپینو قرار دهید. سپس لایه ای از سبزیجات مانند کاهو و گوجه فرنگی را اضافه کنید و نیمه دیگر نان را روی آن بگذارید.

ساندویچ ها را در تابه یا دستگاه ساندویچ ساز به مدت چند دقیقه گرم کنید تا پنیر ذوب شود و نان طلایی گردد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا