خبر اول

توقف دیوارگذاری غیرمجاز در حریم رودخانه قلات با ورود به‌موقع امور منابع آب شیراز

مدیر امور منابع آب شیراز گفت: با ورود به موقع این امور، عملیات دیوارگذاری غیرمجاز در حریم رودخانه قلات متوقف شد.

image

به گزارش اول فارس به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای فارس، احمدی توضیح داد: با حمایت دستگاه قضایی و به کمک فرماندهی انتظامی و اقدام گروه گشت و بازرسی، عملیات غیرمجاز دیوارگذاری در حریم رودخانه قلات، متوقف شد.

وی ادامه داد: این اقدام با هدف اجرای قانون آزادسازی حریم رودخانه، رفع تصرف اراضی ملی و برخورد با تغییر کاربری‌های غیرمجاز انجام شده است.

مدیر امور منابع آب شیراز افزود: در این راستا، یگیری قضایی و حقوقی علیه متخلفین و متصرفین محدوده بستر و حریم رودخانه‌ها، نصب تابلو با هدف اطلاع‌رسانی پیرامون قوانین مرتبط،  اجرای عملیات روپرگذاری و  به‌کارگیری گروه‌های گشت‌و بازرسی رودخانه ها و سواحل در دستور کار قرار دارد.

احمدی خاطرنشان کرد که این اقدامات مطابق با قانون و در راستای انجام وظایف و مسئولیت‌های قانونی آب منطقه‌ای فارس با هدف حفظ و حراست از حریم و بستر رودخانه‌ها انجام شده است.

مدیر امور منابع آب شیراز همچنین گفت: روستای تاریخی و هدف گردشگری قلات دارای ۲ رودخانه به نام‌های “شب شتری” و “چشمه انجیری” است.

احمدی اضافه کرد: روستای قلات به واسطه وجود این رودخانه‌ها، در فصول بهار و تابستان بسیار سرسبز و زیبا بوده و محل جذب گردشگران بسیاری است.

مدیر امور منابع آب شیراز تاکید کرد: برای حفظ این طبیعت زیبا، گیاهان دارویی ارزشمند و آب و هوای تمیز کنار رودخانه، کنترل، سرکشی و نظارت  مستمر، توسط دستگاه‌های مسئول لازم است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا