مدیرعامل کانون خبرگان کشاورزی استان ایلام

جهاد کشاورزی برای حل مشکل کشاورزان هیچ اقدامی نکرد / وضع کشاورزی اسفناک است!

این وضع اسفناک قطعا کشاورزی را به نابودی سوق خواهد داد. به گزارش اول فارس، مدیرعامل کانون خبرگان کشاورزی استان ایلام گفت: برای حل مشکلات کشاورزان، کوچکترین اقدامی از سوی وزارت جهاد کشاورزی مشاهده نگردید. سیف اله رشیدی خطاب به وزیر جهاد کشاورزی گفت: جناب آقای مهندس حجتی باعنایت به وظایف ذاتی وزارت جهاد کشاورزی […]

وزارت جهاد کشاورزی برای حل مشکل کشاورزان هیچ اقدامی نکرد / وضع کشاورزی اسفناک است!

این وضع اسفناک قطعا کشاورزی را به نابودی سوق خواهد داد.

به گزارش اول فارس، مدیرعامل کانون خبرگان کشاورزی استان ایلام گفت: برای حل مشکلات کشاورزان، کوچکترین اقدامی از سوی وزارت جهاد کشاورزی مشاهده نگردید.

سیف اله رشیدی خطاب به وزیر جهاد کشاورزی گفت: جناب آقای مهندس حجتی باعنایت به وظایف ذاتی وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر حمایت از کشاورزان و تولیدکنندگان بخش کشاورزی و با توجه به شرایط اقتصادی کشور و اعمال فشارهای اقتصادی و تحریم های همه جانبه دشمنان، تولیدکنندگان بخش کشاورزی با مشکلات زیادی روبرو هستند.

وی در تشریح واقعیت ها و مشکلاتی که تولیدکنندگان بخش کشاورزی را در تنگنا قرار داده گفت: حمایت از مصرف کنندگان اقدامی پسندیده و لازم و ضروری است مشروط بر آنکه اینگونه حمایت ها عامل نابودی تولیدکنندگان و کشاورزان مولد نگردد.

وی گفت: اختصاص اعتبار برای واردات حبوبات با ارز ۴۲۰۰۰ ریالی در شرایطی که حبوبات تولید شده توسط کشاورزان فاقد هر گونه بازار فروش و دچار رکود شدید گردیده است اقدامی غیرکارشناسی می باشد.

وی افزود: می شود در جهت حمایت از کشاورزان و تولیدکنندگان بخش کشاورزی بجای اختصاص ارز ۴۲۰۰۰ ریالی بابت واردات حبوبات، همین اعتبارات را بعنوان یارانه بذر، سموم کشاورزی و افزایش قیمت تضمینی تولیدات بخش، هزینه نمود تا شاهد صرفه اقتصادی کشت حبوبات و توسعه زراعت آن باشیم. سرانه مصرف حبوبات در کشور در حدی نیست که افزایش قیمت حبوبات موجب فشار اقتصادی به مصرف کنندگان این مواد خوراکی گردد.

مدیرعامل کانون خبرگان کشاورزی استان ایلام گفت: در سال زراعی ۹۷-۹۸ در عملیات کاشت و داشت تحت تاثیر تنگناهای اقتصادی، هزینه سنگین و چشمگیری به کشاورزان تحمیل شده است که برای حل این مشکل متاسفانه کوچکترین اقدامی از سوی وزارت جهاد کشاورزی مشاهده نگردیده است.

رشیدی گفت: برای حمایت از گندمکاران و تولیدکنندگان این محصول استراتژیک چه اقدامی تاکنون به عمل آمده است؟ – افزایش قطره ای قیمت این محصول موجب یاس و ناامیدی کشاورزان گردیده است.

مدیرعامل کانون خبرگان کشاورزی استان ایلام افزود: بعلت عدم تنظیم بازار مناسب، تولیدکنندگان حبوبات به ناچار محصولات تولیدی خود را برای مصرف خوراک دام به قیمت های ناچیزی به فروش می رسانند.

 وی  گفت: این وضعیت اسفناک قطعا بخش کشاورزی را به نابودی سوق خواهد داد لذا تا قبل از نابودی کامل تولیدکنندگان بخش کشاورزی، ضرورت اقدامات کارشناسی شده و واقع بینانه، الزامی انکار ناپذیر است.

مدیرعامل کانون خبرگان کشاورزی استان ایلام در پایان گفت: پویایی کشاورزی توسعه محور در سال زراعی پیش رو با عنایت به لطف پروردگار و ادامه رحمت بارش باران های نشاط انگیز برای کشور عزیزمان ایران را از خداوند منان  مسئلت دارم.” منبع: دهقان نیوز “

مطالب مرتبط

تراکتور گیر ۷۰ هزار کشاورز نیامد/۸۰ درصد کشاورزی ایران سنتی و معیشتی است

استاندار فارس: در توسعه کشاورزی استان دچار مشکل هستیم/آبیاری در فارس فاجعه آمیز است

بدبختی فارس با بدترین ناترازی تاریخی در حوزه آب/ کشاورزی سالی ۲.۵ میلیارد متر مکعب آب می‌خورد

نظرات