استان فارس

پیشرفت فیزیکی ۴۲ درصدی فاز سوم طرح انتقال آب به شهر صدرا

fc5f91be fe5e 4eb6 a188 dea9d78609ad

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شیراز در جریان بازدید از فاز سوم طرح انتقال آب به شهر صدرا، از پیشرفت فیزیکی ۴۲ درصدی این پروژه مهم خبر داد.

به گزارش اول فارس ، بهمن بهروزی با اعلام این خبر گفت: در این فاز، بیش از ۲۳۰۰ متر از خط انتقال به طول ۵ کیلومتر، از چاه شماره ۲۶ به مخزن فارابی، با استفاده از لوله‌های پلی‌اتیلن سایز ۴۰۰ میلی‌متر اجرا شده است.

وی با اشاره به نقش شرکت‌های اجرایی در تسریع عملیات افزود: تاکنون در قالب عملیات لوله‌گذاری در محورهای بلوار زاگرس و بلوار پارسه شهر صدرا، حدود ۵۲۰۰ متر از مسیر ۹۷۰۰ متری خط انتقال ایستگاه پمپاژ تعادلی از غرب به شرق این شهر اجرایی شده که گامی مؤثر در تکمیل شبکه انتقال آب به شمار می‌آید.

بهروزی با بیان اینکه اعتبار ۴۲۰ میلیارد ریالی این طرح از محل اعتبارات عمرانی تأمین شده است، هدف از اجرای آن را افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی و ارتقای توان پاسخ‌گویی به نیازهای روزافزون آبی شهر در حال توسعه‌ی صدرا عنوان کرد./اب/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا