شهرستان‌های فارس

کمک ۱۳۰ میلیاردی شرکت ملی نفت به بیمارستان امام سجاد خشت و کنارتخته برای خرید تجیزات پیشرفته

بیمارستان امام سجاد(ع) خشت و کنارتخته با اعتبار ۱۳۰ میلیارد ریالی نفت و همکاری علوم پزشکی شیراز به تجهیزات پیشرفته مجهز شد تا خدمات درمانی در این مناطق ارتقا یابد.

photo 2025 05 19 12 46 39

به گزارش اول فارس به نقل از روابط عمومی بیمارستان امام سجاد(ع) خشت و کنارتخته، رییس بیمارستان با اعلام این خبر گفت: این بیمارستان با دریافت تجهیزات پزشکی جدید به ارزش مجموع ۱۳۰ میلیارد و ۳۶۵ میلیون ریال، شاهد تحولی چشمگیر در ارائه خدمات درمانی به بیماران خواهد بود؛ تأمین این تجهیزات، حاصل پیگیری ‌های مستمر مسوولان بیمارستان و تعامل سازنده شرکت ملی نفت ایران با دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز است .

دکتر «یسنا اله دین»، اضافه کرد: تجهیزات جدید شامل دستگاه‌ های مهم ارایه خدمات تشخیصی و درمانی مانند دستگاه رادیولوژی، اکوکاردیوگرافی، اتو آنالایزر بیوشیمی، دستگاه بیهوشی، تخت عمل جراحی، چراغ اتاق عمل، انکوباتور نوزاد، ساکشن جراحی، دستگاه تک کاناله سنجش تست تروپونین، پراب کپنوگراف، مانیتور علائم حیاتی، الکترو شوک قلبی، الکتروکاردیوگراف، اسلیت لمپ، اتوکراتو رفراکتومتر، پانورکس، الکترو کوتر کاوندیش، لنزومتر، اره گچ بری، سرنگ پمپ، ترالی اورژانس، آفتالموسکوپ، اتوسکوپ، ویلچر مکانیکی، تشک تخت بستری، پالس اکسیمتر، فشار سنج، ترمومتر و صندلی همراه بیمار است .

وی در این زمینه افزود: این تجهیزات نقش بسزایی در تکمیل امکانات موجود در بیمارستان امام سجاد(ع) خشت و کنارتخته، راه‌ اندازی بخش‌های جدید در بیمارستان، تسریع روند درمان بیماران و ارائه خدمات نوین دارد؛ با بهره‌ گیری از این امکانات پیشرفته، می‌ توانیم خدمات درمانی با کیفیت ‌تری به مردم ارائه دهیم و رفاه حال بیماران را بیش از پیش تامین کنیم .

رییس بیمارستان امام سجاد(ع) خشت و کنارتخته تاکید کرد: تلاش مسوولان بیمارستان همواره بر این بوده که با استفاده از تمامی ظرفیت ‌ها، سطح کیفی خدمات درمانی این بیمارستان ارتقا پیدا کند و این فراهم سازی و بهره برداری از این تجهیزات، گامی مهم در تحقق این هدف به شمار می رود.

دکتر اله دین با قدردانی از مجموعه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ابراز امیدواری کرد با بهره‌برداری کامل از این تجهیزات، شاخص‌های بهداشتی و درمانی در شهرهای خشت و کنارتخته ارتقا یابد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا