آشپزیغذاهای ایرانی

دستورپخت خورشت گوجه سبز فوق العاده خوشمزه و بهاری

گوجه سبز، نگین سبزرنگ بهار، فراتر از یک میوه نوبرانه، یک عنصر جادویی در آشپزی است.

خورشت گوجه سبز با مرغ

طعم ترش گوجه سبز می‌تواند یک خورش ساده را به سمفونی‌ای از مزه‌ها تبدیل کند. اگر مایل به تهیه گوجه سبز با مرغ هستید، با این بخش از آموزش آشپزی نمناک همراه شوید تا طعم‌ جدیدی را تجربه کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

سینه مرغ: ۳۰۰ گرم یا ۴ تکه
گوجه سبز: ۱ لیوان
نعناع خشک: ۳ قاشق غذاخوری
جعفری: ۵ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد درشت
شکر (اختیاری): ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو (اختیاری): ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار کافی
روغن: به مقدار کافی

خورشت گوجه سبز با مرغ

طرز تهیه خورشت گوجه سبز با مرغ

مرحله اول

ابتدا سینه های مرغ را به صورت درشت خرد کنید.در یک تابه مناسب گوشت مرغ را با کمی روغن تفت دهید.به گوشت مرغ کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله دوم

در یک تابه دیگر نعناع خشک و جعفری را به همراه کمی روغن تفت دهید.پیاز را خرد کرده و درون قابلمه ای سرخ کنید.اکنون سبزیجات و گوشت مرغ تفت داده شده را به قابلمه بیافزایید.۴ لیوان آب به قابلمه اضافه نمایید و اجازه دهید تا مرغ بپزد.

مرحله سوم

پس از گذشت ۴۵ دقیقه و پخت گوشت مرغ به طور کامل پخت، گوجه سبزها را به قابلمه اضافه کنید.در صورت تمایل می توانید کمی آب لیمو ترش یا آبغوره به خورش اضافه کنید.اگر طعم ملس می پسندید، به خورش مقداری شکر بیافزایید.

مرحله آخر

اجازه دهید خورش جا افتد و کاملا به روغن بیاندازد.نمک و ادویه خورش گوجه سبز مجلسی را اندازه کرده و در ظرف سرو بکشید.خورش گوجه سبز را به همراه برنج نوش جان نمایید.

نکات تکمیلی در مورد خورش گوجه سبز

  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه
  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰دقیقه میباشد .
  • خورش گوجه سبز را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
  • همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا