استان فارس

پیام تسلیت مدیرعامل “سهتاک” فارس در پی جنایات رژیم صهیونیستی و تاکید بر انتقام سخت

سید عبدالکریم همایون سیرت

سید عبدالکریم همایون سیرت، مدیرعامل سامانه هوشمند توزیع الکترونیکی کالا “سهتاک” در استان فارس، با صدور پیامی، شهادت جمعی از هموطنان را در پی جنایت اخیر رژیم سفاک صهیونیستی تسلیت گفت و بر انتقام سخت و کوبنده از این رژیم تاکید کرد.

متن پیام تسلیت مدیر عامل سامانه سهتاک در استان فارس چنین است:

مِّنَ ٱلۡمُؤۡمِنِینَ رِجَالࣱ صَدَقُواْ مَا عَٰهَدُواْ ٱللَّهَ عَلَیۡهِۖ فَمِنۡهُم مَّن قَضَىٰ نَحۡبَهُۥ وَمِنۡهُم مَّن یَنتَظِرُۖ وَمَا بَدَّلُواْ تَبۡدِیلࣰا:

رژیم سفاک و جنایت‌پیشه صهیونیستی بار دیگر با ارتکاب جنایتی هولناک علیه ملت ایران، ذات پلید و وحشیانه خود را برای همگان آشکار ساخت.

تردیدی نیست که این رژیم ناپاک، با اتکال به قدرت لایزال الهی و همت رزمندگان سلحشور اسلام، پاسخ سخت و کوبنده‌ای دریافت خواهد کرد. وعده الهی آن است که اهل ایمان و استقامت در برابر سختی‌ها، سرانجام به نصرت و پیروزی خواهند رسید.

این اقدام خبیثانه، بار دیگر نشان داد که رژیم صهیونیستی، دشمن شماره یک ملت ایران و خصم دیرینه‌ی این سرزمین است و هرگاه فرصت بیابد، از هیچ جنایتی در حق ملت ما دریغ نخواهد کرد.

اینجانب شهادت دلخراش جمعی از عزیزترین هموطنان‌مان، اعم از بانوان و کودکان بی‌گناه و همچنین فرماندهان مؤمن، دانشمندان بزرگ، و مدافعان غیور وطن، در پی این جنایت صهیونیستی را به محضر حضرت ولی‌عصر (عج)، رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، ملت مقاوم ایران، خانواده‌های معظم شهدا، و یاران و هم‌رزمان این عزیزان، صمیمانه تسلیت و تبریک عرض می‌کنم.

با اطمینان قلبی، باور دارم که جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر توانمندی‌های نظامی و هسته‌ای خود، راه پیشرفت و اقتدار را مصمم‌تر از گذشته ادامه خواهد داد و انتقامی سخت و عبرت‌آموز از این رژیم اشغالگر و خون‌ریز خواهد گرفت.

سید عبدالکریم همایون سیرت
مدیرعامل سامانه هوشمند توزیع الکترونیکی کالا در استان فارس سهتاک
۲۳خردادماه ۱۴۰۴

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا