شهرستان‌های فارس

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار نی‌ریز منصوب شد

با حکم استاندار فارس:سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان نی‌ریز منصوب شد

به گزارش اول فارس، حسینعلی امیری استاندار فارس،  طی حکمی، محسن طبری را به سمت سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و احتماعی فرمانداری شهرستان نی‌ریز منصوب کرد.

در این حکم انتصاب خطاب به محسن طبری آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای محسن طبری
سلام علیکم

به موجب این حکم و بنا به پیشنهاد سرپرست فرمانداری شهرستان نی ریز، شما را به عنوان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان نی ریز منصوب می نمایم.

امید است با اتکال به پروردگار متعال در چارچوب قانون اساسی و مطابق قوانین و مقررات مربوطه، اهداف سند چشم‌انداز، سیاست های کلی مصوب مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و دستورات ریاست محترم جمهور و برنامه هفتم پیشرفت و رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت وفاق ملی در جهت نیل به آن اهتمام و اقدامات لازم به عمل آورده و در انجام شایسته وظایف و اختیارات مصوب، افزایش سرمایه اجتماعی نظام در مسیر تحقق عدالت موفق باشید.

لازم به ذکر است محسن طبری، متولد ۱۳۵۶، دانش‌آموخته مقطع کارشناسی ارشد مدیریت دولتی‌ است و بخشداری پشتکوه شهرستان نی‌ریز را در کارنامه دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا