پیگیری اهالی کوچه ۷۷/۱۶ بلوار اتحاد شیراز برای رفع مشکل آب نتیجه داد !
رسول طیبی نژاد یک شهروند خبرنگار و مطالبه گر اجتماعی از شیراز نوشت: اهالی کوچه ۷۷/۱۶ بلوار اتحاد در شیراز، پس از سه سال دست و پنجه نرم کردن با مشکل کمآبی و بیآبی، سرانجام با تلاش و پیگیری مداوم توانستند به نتیجه مطلوب برسند. این معضل که سالها بود زندگی ساکنان این کوچه را مختل کرده بود، با همکاری سازمانهای مختلف و همت شهروندان به پایان رسید.
مشکل از حدود سه سال پیش آغاز شد؛ زمانی که فشار آب به شدت کاهش پیدا کرد و در بسیاری از ساعات شبانهروز، آب به طور کامل قطع میشد. تماسهای مکرر با اداره آب شیراز و سامانه ۱۲۲، جز پاسخهای سربالا و بینتیجه، حاصل دیگری نداشت. هر بار که گروهی برای بررسی اعزام میشدند، به دلیل فشار پایین آب، قادر به شناسایی دقیق محل شکستگی نبودند و پس از چند حفاری ناموفق، محل را ترک میکردند. این وضعیت نه تنها آسایش ساکنان را از بین برده بود، بلکه منجر به تحمیل هزینههای سنگینی برای تعویض پمپها و اتوماتهای آب نیز شده بود.
اهالی کوچه که از این شرایط به ستوه آمده بودند، تصمیم به پیگیریهای جدیتر گرفتند. این پیگیریها از طریق رسانه «اول فارس» آغاز شد و با درخواست کمک از این رسانه، صدای اهالی به گوش مسئولان رسید. همزمان، نامهنگاریها و پیگیریهایی از طریق سازمان بازرسی قوه قضائیه و دفتر امام جمعه محترم نیز انجام شد که نشاندهنده عزم جدی شهروندان برای حل این مشکل بود.
سرانجام، این پیگیریهای انسانی و محترمانه به نتیجه نشست. پس از تلاشهای مستمر و هماهنگی نهادهای مسئول، خط لوله آب فرسوده و کمظرفیتی که سالها پیش برای تعداد محدودی از خانوارها کشیده شده بود، به طور کامل تعویض شد. با این اقدام، فشار آب در کوچه ۷۷ فرعی ۱۶ به حالت عادی بازگشت و مشکل چندین ساله اهالی حل شد.
این موفقیت، حاصل همکاری و پیگیریهای بیوقفه همه افرادی است که در این راه تلاش کردند. از این فرصت استفاده کرده و از مدیرعامل محترم شرکت آب و فاضلاب شیراز، به خاطر توجه و رسیدگی به این مشکل که منجر به آرامش و آسایش ساکنان کوچه شد، صمیمانه تشکر و قدردانی میکنیم. امیدواریم این همکاریها در حل مشکلات مشابه نیز ادامه پیدا کند.
به گزارش اول فارس در یکی از شبهای تابستان سال ۱۴۰۱، یک شهروند شیرازی از طریق پیامهای واتساپی، مشکل قدیمی آبرسانی این منطقه را با این رسانه در میان گذاشت. بر اساس وظیفه رسانهای، این موضوع عینا به مهندس بهمن بهروزی، مدیرعامل آبفای شیراز، اطلاع داده شد. در همان ساعات پایانی شب، یکی از بازرسان آبفای شیراز خواستار دریافت شماره تلفن شهروند پیامدهنده شد و این پیگیریها آغاز شد.