سلامت

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مناسبت روز داروساز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «سید بصیر هاشمی»، در پیامی به مناسبت روز داروساز، از نقش ارزشمند و تلاش‌های بی‌بدیل این قشر در ارتقای کیفیت خدمات درمانی و دسترسی ایمن بیماران به دارو قدردانی کرد.

به گزارش اول فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن پیام دکتر «سید بصیر هاشمی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز آمده است:

به مناسبت پنجم شهریور، سالروز بزرگداشت حکیم فرزانه محمد بن زکریای رازی و روز داروساز، شایسته است بار دیگر نقش ارزشمند و بی‌بدیل داروسازان را در نظام سلامت یادآور شویم؛ همکاران شریف و ارزشمند جامعه داروسازی کشور، به‌ویژه همکاران فرهیخته در استان فارس که با بهره مندی از دانش روزآمد و انگیزه والا، نقشی بی بدیل در مسیر ارتقای کیفیت خدمات درمانی و زمینه های ایمن دسترسی بیماران به دارو ایفا می کنند.

امروز بیش از هر زمان دیگر، همگامی و همسویی دانش و تجربه داروسازان با پیشرفت‌های علمی روز دنیا، ضرورتی انکارناپذیر است که همکاران این حوزه با کوشش خردمندانه در همگامی مسیر خدمت به بیماران با عرصه های کاربردی دانش های نوین، جلوه هایی پویا و پرامید به این عرصه بخشیده اند.

اینجانب با قدردانی از تلاش‌های ارزشمند داروسازان متعهد و دلسوز، این روز گرامی را به همه فعالان عرصه داروسازی تبریک گفته و توفیق روزافزون آنان را در خدمت به نظام سلامت کشور از خداوند متعال مسألت دارم.

دکتر سید بصیر هاشمی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا