شهروند

دیدگاه‌ها، انتقادات و پیشنهادات شهروندان استان فارس خطاب به مسئولین

این گزارش، دیدگاه‌ها، انتقادات و پیشنهادات شهروندان استان فارس را به مسئولین منعکس می‌کند. مردم استان نگرانی‌های خود را در زمینه‌های مختلف از جمله مدیریت شهری، پروژه‌های عمرانی، مسائل اجتماعی و زیست‌محیطی  در بخش صدای مردم اول فارس مطرح کرده‌اند.

دغدغه‌های شهری و محیطی در شیراز

  • تغییر کاربری باغات: شهروندی به نام منصوری از شیراز با انتقاد از نابودی باغات در منطقه‌ی “دوکوهک به بالا”، از فرماندار خواسته است تا با “حرکت قاطعانه و دلسوزانه” جلوی این اقدامات را بگیرد. وی این تخریب را “جگرسوز” خوانده است. شهروند دیگری نیز از تبدیل “کوچه منبع منبع آب باغ‌ها” به ساختمان‌سازی گله کرده است.
  • عملکرد شهرداری: امیر از شیراز، شهرداری منطقه ۱۰ را به دلیل عملکرد ضعیف در زمینه‌ی فضای سبز، زیباسازی و جمع‌آوری پسماند، به‌ویژه در شهرک گلستان، مورد انتقاد قرار داده است. در مقابل، از عملکرد شهرداری منطقه ۱۱ در همین زمینه‌ها قدردانی کرده است.
  • مدیریت آب و فضای سبز: شهروندی با نام یک شیراز، با اشاره به بحران آب، از شهردار خواسته است به جای کاشت چمن و گل در بلوارها، به آبیاری هفتگی درختان نارنج در غرب شیراز توجه کند و از آرایش محیط خشک و تزئینات دیگر استفاده شود.
  • وضعیت فاضلاب: علیزاده از شیراز به وجود فاضلاب در برخی کوچه‌های پانصد دستگاه ارتش با وجود کانال‌کشی اشاره کرده و خواستار جریمه‌ی افراد بی‌ملاحظه شده است تا از آلودگی و بوی نامطبوع جلوگیری شود.
  • فضای سبز وشستشوی کوچه ها  ،جعفرغلامی از شیراز : درود وسلام منطقه ۱۱که مسول فضای سبز وشستشوی کوچه ها میباشد متاسفانه ضعیف میباشد بطورمستمر به ۱۳۷زنگ زدم اما فایده ندارد هرچی امکانات هست متعلق به بالا شهر هست جنوب شهریاشرق شیراز هم عوارض میدهند پس چراتفاوت زمین تا آسمان هست

مشکلات زیرساختی و راه‌های مواصلاتی

  • کیفیت آسفالت و جاده‌ها:
    • علی از شیراز از “چاله‌چوله” بودن جاده شیراز به خانه‌زنیان و نیاز آن به روکش آسفالت انتقاد کرده است.
    • یک شهروند فسایی وضعیت آسفالت خیابان‌های فسا را “افتضاح” خوانده و گفته است که شهردار فقط به نصب المان و سرعت‌گیر می‌پردازد.
    • محمدی از کیان‌آباد شیراز وضعیت جاده کیان‌آباد را “باریک و مملو از زباله” توصیف کرده و خواستار رسیدگی مسئولین شده است.
    • مهدی صبوری از سیاخ و دارنگون نیز خواستار اطلاع‌رسانی در مورد وضعیت “جاده مرگ” سیاخ و دارنگون و زمان اتمام آن شده است.
    • ایران زیر خبر افتتاح روکش آسفالت محور فیروزآباد-کوار را دیرهنگام دانسته و به خساراتی که به خودروها وارد شده، اشاره کرده است.
  • پروژه‌های عمرانی:
    • یک شهروند از کازرون به کندی اجرای پروژه ۱۹ کیلومتری کمربندی این شهر انتقاد کرده و گفته است که این پروژه‌ها به دلیل “عدم شفافیت مدیریت” و “عدم نظارت بر عملکردها” به درازا می‌کشند.
    • سید اسماعیل سبحانی از عدم اتمام پروژه‌های عمرانی در موعد مقرر گلایه کرده و معتقد است که مدیران و نمایندگان استان فارس به جای تمرکز بر این پروژه‌ها، “مشغله‌های فکری دیگری دارند”.
    • محمد حسین حسن‌زاده از شیراز به کم‌عرض بودن ورودی و خروجی قطعه ۷ آزادراه شیراز-اصفهان در نزدیکی سه‌راهی قلات اشاره کرده و خواستار اطلاع‌رسانی عمومی برای جلوگیری از تصادفات مکرر شده است.

مسائل اجتماعی و محیط‌زیستی

  • طلاق و مشکلات قضایی: یک شهروند از ممسنی با اشاره به آمار بالای طلاق در استان فارس، از “کوتاهی قضات و وکلا” انتقاد کرده و گفته است که “به زودی نام این بی‌سوادان را در فضای مجازی منتشر می‌کند”.
  • آلودگی صوتی موتور سیکلت‌ها: عبدالرسول شهریاری از افزایش تولید موتور سیکلت‌های بنزینی پر سر و صدا گله کرده و از نهادهای نظارتی مانند پلیس راهور و محیط زیست به دلیل بی‌توجهی به این معضل و آلودگی صوتی انتقاد کرده است.
  • کیفیت نان: علیزاده از شیراز از کیفیت “افتضاح” نان در شیراز انتقاد کرده و خواستار نظارت بر نانوایی‌ها، به‌ویژه نانوایی‌های آزادپز شده است.
  • سد معبر تابلوهای تبلیغاتی: س س از مسئولین راه و شهرسازی خواسته است تا به نصب تابلوهای بزرگ تبلیغاتی باغ‌شهری در حاشیه جاده شیراز به داریون رسیدگی کنند، چرا که این تابلوها باعث حواس‌پرتی رانندگان و خطرآفرینی می‌شوند.
  • مسائل مربوط به آب: اسماعیل با اشاره به عبور خط لوله‌ی آب خلیج فارس از نزدیکی شهر بیرم لارستان، خواستار توجه مسئولین به مشکل بی‌آبی و بیماری‌های ناشی از آن در این منطقه شده است.
  • پیشنهاد دسترسی فارس به دریا: باهر خواستار آگاهی‌سازی روستاییان در مسیر دسترسی استان فارس به دریا شده است. او معتقد است که استان‌های همسایه با “تحریک روستاییان ناآگاه” از این امر حیاتی جلوگیری می‌کنند.
  • محسن از سرچهان نوشت: سلام از لطف شما ممنون که صدای مردم را به مسولین منتقل میکنید. بهتر است فرماندار محترم شهرستان سرچهان که اتفاقا جهت حل مشکلات پر تلاش می‌باشند .مشکل چندین ساله کمربندی روستای ده زیارت را که بارها توسط بعضی از مسولین وقت به تعویق افتاده ولی امروزه توسط بخشدار محترم توجردی مراحل قانونی درست و مدارک اخذ گردیده .را در دستور کار قرار دهند. چون چندین سال می باشد
    که بعلت ساخت و سازهای غیر مجاز .با چشم پوشی مسولین وقت.حدود سی خانوار فاقد جاده دسترسی به راه اصلی شهرستان می باشند و هر لحظه احتمال درگیری بین اهالی وجود دارد.

نوشته های مشابه

‫۶ دیدگاه ها

  1. سلام و عرض ادب
    ازمسولین محترم و حفاظت اطلاعات قوه قضاییه استدعا دارم برای جلوگیری ازاطاله دادرسی برخی پرونده که گاها از قصور برخی از قضات می‌باشد اقدام عاجل فرمایند.چون این امر باعث نارضایتی مردم خواهد میشود.

  2. باسلام و تشکر از اینکه پیامهای مردم را منتشر میکنید تا شاید مسولین در اقدام به رفع مشکلات مردم مصمم تر عمل کنند خصوصا مسولین محترم دستگاه قضایی.
    اخیرا در گوشه و کنار شهر شاهد درگیریهای خشن برخی افراد بر سر اختلافهای جزعی یا مالی هستیم که نهایتاً منجر به قتل یکی یا چند نفر از طرفهای در گیری هستیم.که پس از آن نیروی انتظامی قاتل را دستگیر و تحویل دستگاه قضا میدهد ودر این راستا برخی از مسولین و فرمانده محترم انتظامی به مردم سفارش میکند که اختلافات را از طریق مبادی ومراجع قانونی پیگیری و حل و فصل نمایید.
    آخه مطلب این است که یک نفر وقتی برای احقاق حق وتظلم خواهی با تحمل هزینه زیاد واخذ وکیل
    دادخواست یا شکواییه به دادگاه ارائه می دهد .
    ماهها وبعضا سالها اطاله دادرسی صورت می‌گیرد
    وعمر وقت مردم برای برخی از قضات هیچ ارزش و اهمیتی ندارد خیلی از مردم از مراجعه به دادگاه جهت احقاق حق دلسرد ومایوس میشوند .
    بنده خودم سالیان سال است که برای احقاق حقم گرفتار شده ام و بخاطر هوای نفس یک قاضی نماعمروهزینه وسلامتیم بلاد رفته برای اثبات ادعای بنده برای رضای خدا ازمسولین و حفاظت و اطلاعات استدعا دارم ناشناخته به شعبات مراجعه کنند ودردل مراجعین را گوشکنند وبه داد مظلومین برسند

  3. سلام خداوکیلی ی گزارش از شهر بی دروپیکر مرودشت تهیه کنید از صداوسیمابخواهید ی سری به مرودشت بزنه وگزارش تهیه کنه چه ازنظر منظرشهری وچه ارنظر اداری ی شهر ولنگار وبه امان خداواگذارشده بامسئولین بیخیال تاکنون درهیجای ایران شهری به این بی سروسامانی ندیدم حاضرم باگزارشگر درشعر درخصوص معضلات ومشکلات این به اصطلاح شهر همجوره همکاری کنم

  4. ان شاءالله که مسئولین به معضل تردد موتورسیکلت های پر سر و صدا در خیابانهای شیراز رسیدگی کنند

  5. درود وسلام منطقه ۱۱که مسول فضای سبز وشستشوی کوچه ها میباشد متاسفانه ضعیف میباشد بطورمستمر به ۱۳۷زنگ زدم اما فایده ندارد هرچی امکانات هست متعلق به بالا شهر هست جنوب شهریاشرق شیراز هم عوارض میدهند پس چراتفاوت زمین تا آسمان هست

  6. سلام از لطف شما ممنون که صدای مردم را به مسولین منتقل میکنید. بهتر است فرماندار محترم شهرستان سرچهان که اتفاقا جهت حل
    مشکلات پر تلاش می‌باشند .مشکل چندین ساله
    کمربندی روستای ده زیارت را که بارها توسط بعضی از مسولین وقت به تعویق افتاده ولی امروزه توسط بخشدار محترم توجردی مراحل قانونی درست و مدارک اخذ گردیده .را در
    دستور کار قرار دهند. چون چندین سال می باشد
    که بعلت ساخت و سازهای غیر مجاز .با چشم پوشی مسولین وقت.حدود سی خانوار فاقد جاده
    دسترسی به راه اصلی شهرستان می باشند و هر لحظه احتمال درگیری بین اهالی وجود دارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا