گردشگری

گلایه‌ فعال گردشگری از عملکرد صدا و سیما در معرفی جاذبه‌های گردشگری ممسنی و رستم

شیراز، فارس؛ شیروان مصیری، از فعالان گردشگری شهرستان‌های ممسنی و رستم، با انتشار نامه‌ای سرگشاده خطاب به مدیرکل صدا و سیمای استان فارس، از عملکرد این سازمان در معرفی جاذبه‌های گردشگری این مناطق انتقاد کرد.

وی در این نامه، با اشاره به ده‌ها جاذبه گردشگری منحصربه‌فرد در این شهرستان‌ها که به دلیل بی‌توجهی رسانه‌ای ناشناخته مانده‌اند، اظهار داشت: «این عدم ترویج، علاوه بر دلسردی فعالان حوزه گردشگری، به کاهش درآمد و پراکندگی سرمایه‌های اقتصادی در این مناطق منجر می‌شود و ادامه این وضعیت قابل قبول نیست.»

فعال گردشگری ممسنی و رستم در این نامه خواستار تولید و پخش برنامه‌های مستند، دعوت از کارشناسان و فعالان محلی در برنامه‌های تبلیغاتی و آموزشی، و راه‌اندازی بخش ویژه گردشگری در وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی صدا و سیما شد.

او در پایان این نامه، با تأکید بر آمادگی فعالان این حوزه برای همکاری با صدا و سیما، ابراز امیدواری کرد که با اقدامات جدی و موثر، به رونق گردشگری در این مناطق کمک شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا