خانوادهخبر اول

پاسخ مینا به ادعاهای شوهر شیرازی: همه چیز را در رابطه خیانت بارش باخت

در پی انتشار مطلبی که سردی رابطه یک زوج شیرازی را به کوه‌نوردی‌های همسر نسبت می‌داد، حالا مینا، زن داستان، با بیانی دردناک از پشت پرده این ماجرا می‌گوید و حقایق تلخی را از رفتارهای همسرش و سواستفاده‌ای که از او شده، فاش می‌کند؛ حقیقتی که زندگی ۱۸ ساله آن‌ها را به مرز نابودی کشانده است.

در ادامه روایت زندگی پر از فراز و نشیب مسعود و مینا، پس از انتشار داستان از دید مسعود، حالا نوبت مینا، همسر اوست تا از زاویه دید خود به این ماجرا بپردازد. با انتشار مطلبی در سایت “اول فارس” و با عنوان «کوه‌نوردی زنانه، آغاز یک طوفان خانمان‌سوز برای مرد ۴۸ ساله شیرازی» (اینجا بخوانید)، سرگذشت زندگی این زوج به چالش کشیده شد. در ادامه، پاسخ مینا به ادعاهای همسرش، ابعاد تازه‌ای از این ماجرا را آشکار می‌کند.

کوه‌نوردی یا بهانه‌ای برای فرار؟

مینا با رد ادعای مسعود مبنی بر بی‌توجهی‌اش به او و خانواده، حقیقت را از زاویه‌ای دیگر روایت می‌کند. به گفته او، سردی روابط آن‌ها از فعالیت‌های خودش آغاز نشده، بلکه از زمان رها کردن خانواده توسط مسعود در روزهای پایانی هفته برای گشت‌وگذار با دوستان مجردش شروع شده است. مینا می‌گوید: “همسرم به همراه دوستان فامیلی‌اش در روزهایی که باید در کنار خانواده می‌بود، ما را رها کرده و به هر جایی که فکرش را بکنید سفر و گردش می‌کردند.”

او می‌افزاید که وقتی اعتراضاتش به این رفتارها افزایش یافت، مسعود برای فرار از پاسخگویی و با معرفی همسر یکی از دوستانش که در گروهی کوه‌نوردی می‌کرد، به مینا پیشنهاد داد تا او هم به ورزش بپردازد و به کوه برود. مینا این پیشنهاد را پذیرفت، اما تأکید می‌کند که کوه‌نوردی‌های او تنها یک روز در هفته و آن هم به مدت شش ماه و در یک گروه کاملا زنانه بوده که با پشنهاد مشاور خانواده به آن پایان داده  و این فعالیت‌ها ربطی به سردی رابطه آن‌ها نداشته است.

رابطه‌ای که همه چیز را از بین برد

مینا با اشاره به “رفتارهای ولگردانه” مسعود و افزایش ارتباط او با زنان دیگر، فاش می‌کند که همسرش با یک زن که به  آرایشگر ارتباطی غیرمعمول و نامشروع داشته است. به گفته مینا، در پی این اتفاقات، مسعود حتی شغل کارمندی خود را نیز از دست داده و به کار آزاد روی آورده است.

مینا با تکذیب ادعای مسعود مبنی بر صیغه کردن زن آرایشگر، فاش می‌کند که آن زن و برادرانش با زور و قلدری، باغ‌شهر و ماشین همسرش را از چنگ او خارج کرده و سپس مسعود را رها کرده‌اند. این موضوع، مینا را ناگزیر به درخواست طلاق و مطالبه مهریه‌اش کرده است.

این زن دلشکسته شیرازی با تأکید بر اینکه مسعود دروغ می‌گوید و داستان عاشقی او برای فرار از واقعیت است، می‌گوید که دیگر امیدی به بازگشت به زندگی گذشته ندارد: “او (مسعود) با ایجاد جنجال فامیلی، رسانه‌ای و مجازی، ادای آدم‌های عاشق را کرده است، اما عملاً دروغ می‌گوید. دیگر آبرویی برای ما در فامیل باقی نگذاشته که حتی به خانه خواهر و برادرم بروم.”

مینا در پایان، با توصیه به زنان دیگر، از آن‌ها می‌خواهد تا مراقب همسرانشان باشند و مانع حضور آن‌ها در جمع‌های دوستانه مجردی غیرمتعارف شوند، چرا که “اولین اشتباه می‌تواند نظام خانوادگی را از هم متلاشی کند.”

شما هم نظر بدهید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا