شهرستان‌های فارس

جزئیات ساعات کاری جدید دستگاه‌های اجرایی،بانک‌ها ، واحدهای نظامی،انتظامی و امنیتی،صنایع،مراکز آموزش عالی ، درمانی و بازارهای استان فارس

با آغاز فصل پاییز استانداری فارس ساعات کاری جدید ادارات و مشاغل را برای مدیریت ترافیک و تسهیل زندگی خانواده‌ها ابلاغ کرد که از اول مهرماه ۱۴۰۴ اعلام کرده است.

به گزارش اول فارس در بخشنامه جدید استانداری فارس که به امضای حسینعلی امیر رسیده چنین آمده است:

جزئیات ساعات کاری جدید

بر اساس مصوبه شماره ۴۴۲۱۸۷/ت۶۱۰۱۱ه مورخ ۲۸/۱۲/۱۴۰۱ هیئت وزیران، ساعات کاری تمامی دستگاه‌های اجرایی استانی و شهرستانی، از جمله موسسات دولتی، شرکت‌های دولتی، بانک‌ها، شهرداری‌ها و بخش‌های اداری دانشگاهی به شرح زیر اعلام شده است:

  • دستگاه‌های اجرایی: از شنبه تا چهارشنبه، ساعت کار از ۷:۳۰ تا ۱۵:۰۰ و در روزهای پنج‌شنبه از ۷:۳۰ تا ۱۴:۰۰ تعیین شده است.
  • بانک‌ها: ساعت کار کارکنان از ۷:۰۰ تا ۱۳:۳۰ و ساعت خدمات‌رسانی به مشتریان از ۷:۳۰ تا ۱۳:۳۰ است. در روزهای پنج‌شنبه، کارکنان از ۷:۰۰ تا ۱۲:۳۰ و مشتریان از ۷:۳۰ تا ۱۲:۳۰ خدمات دریافت خواهند کرد.
  • واحدهای نظامی، انتظامی و امنیتی: ساعت شروع به کار این واحدها ۶:۳۰ صبح است.
  • واحدهای صنعتی: فعالیت این بخش‌ها از ساعت ۷:۰۰ آغاز می‌شود.
  • مراکز آموزش عالی و درمانی: مراکز آموزش عالی، پژوهشی و بخش‌های آموزشی وزارت بهداشت (شامل دانشگاه‌ها و بیمارستان‌ها) از ساعت ۸:۰۰ صبح شروع به کار خواهند کرد.
  • اصناف و بازاریان: ساعت کاری برای این بخش ۹:۳۰ صبح اعلام شده است.

ساعات کاری شناور و ملاحظات ترافیکی

برای تسهیل در عبور و مرور و کاهش ترافیک، تمهیدات ویژه‌ای در نظر گرفته شده است:

  • شیراز: با استناد به مصوبه شورای هماهنگی ترافیک استان، در دو هفته اول مهرماه، ساعت شروع به کار کارمندان ادارات در شهر شیراز به صورت شناور اجرا می‌شود. همچنین، ساعت شروع و پایان کار مدارس شیراز در معابر شریانی توسط اداره کل آموزش و پرورش و با هماهنگی پلیس راهور تعیین خواهد شد. ساعت کار مدارس در مقاطع مختلف تحصیلی نیز به صورت شناور به مدیران ابلاغ می‌شود.
  • حمایت از خانواده: در راستای کاهش دغدغه والدینی که هر دو در دستگاه‌های اجرایی شاغل بوده و فرزند خردسال یا دانش‌آموز دارند، یکی از والدین می‌تواند از یک ساعت شناوری در ساعت آغاز به کار خود استفاده کند. این قانون برای زنان سرپرست خانوار نیز قابل اجرا است.

تأکید بر تداوم خدمت‌رسانی و استثنائات

دکتر امیری، تأکید کرده است که روسای ادارات باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که ساعت کاری شناور، هیچ خللی در روند پاسخگویی و ارائه خدمات به مردم ایجاد نکند و از اجرای سلیقه‌ای ساعات کاری جداً خودداری شود.

لازم به ذکر است که کلیه مراکز خدمات‌رسان ضروری، شامل بیمارستان‌ها، اورژانس، مراکز امدادی، آتش‌نشانی، پاسگاه‌ها، مراکز انتظامی، بخش‌های عملیاتی پست و مراکز تأمین کالاهای ضروری، طبق روال قبل به خدمت‌رسانی خود ادامه خواهند داد و شامل تغییرات فوق نمی‌شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا