خبر اولمحیط زیست

هشدار سطح زرد هواشناسی برای کاهش محسوس دمای هوا در استان فارس

مدیرکل هواشناسی استان فارس با صدور اطلاعیه‌ای با سطح هشدار زرد کشاورزی، نسبت به کاهش محسوس دما در مناطق شمالی و مرکزی استان و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی هشدار داد.

سید قاسم حسینی، روز سه‌شنبه در گفتگو با اول فارس اعلام کرد که این سامانه جوی از اواخر وقت امروز (سه‌شنبه، ۱ مهر) فعال می‌شود و تا اواخر وقت روز جمعه (۴ مهر) ادامه خواهد داشت. به گفته او، این کاهش دما به‌ویژه در دشت نمدان اقلید و منطقه خسروشیرین آباده محسوس خواهد بود.

حسینی تاکید کرد که این شرایط خطر سرمازدگی محصولات کشاورزی را به همراه دارد. به همین دلیل، به کشاورزان توصیه شده است که برداشت محصولاتی که زمان رسیدگی آن‌ها فرارسیده است را تسریع کنند.

مدیرکل هواشناسی فارس همچنین افزود که وزش باد شدید تا اواخر وقت امروز در مناطق شمالی، غربی و جنوب غربی استان ادامه خواهد داشت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا